Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KREĆE SERIJA TEŠKIH GOSTOVANJA Važan šraf van stroja, poznata zamena! Katai bi mogao na poštedu!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Zvezdu čeka serija gostovanja (Foto: Starsport)

U narednih mesec dana Crvena zvezda ima seriju gostovanja kada je reč o šampionatu Srbije. Prva stanica je Kragujevac, a na talonu razigran domaćin sa tri uzastopne pobede. Ipak, crveno-beli žele uspeh protiv Radničkog i prošle sezone su bili ubedljivi (3:0).


SRBIJA Od 14 časova Crvena zvezda gostuje Radničkom iz Kragujevca. Domaćin igra dobro, a kvota na igru GG1 u kladionici MaxBet je 6.00.


Ovo je nova priča, a isti zadatak za trenera Miloša Milojevića, koji treba da skocka taktiku i izabere adute. U odnosu na meč sa Ferencvarošem na prinudnom odmoru je samo Seku Senogo. Vezista je izgleda istegao mišić i u ponedeljak treba da bude poznata dužina pauze.

Ostali su u takmičarskoj ekipi, a moguće je da na “poštedi” bude Aleksandar Katai i da ulogu levog krila ima Stefan Mitrović, koji je bio strelac protiv Ferencvaroša. U veznom redu pored Gelora Kange trebalo bi da bude Srđan Mijailović.

Očekuje se povratak Osmana Bukarija i Nemanje Milunovića koji su se oporavili u potpunosti. Napred će za golove biti zadužen Aleksandar Pešić uz pomoć iskusnog El Fardu Bena.

PREPORUČUJEMO:

“GENERALKA” NA “MARAKANI” Spidi je otišao, hoće li još neko? Kandidata ima…

KONTE SE NE ŠALI Totenhem novom pobedom stigao uz bok komšiji

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.