Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POZNATI TERMINI KUPA SRBIJE Kreće završnica trke za drugi domaći trofej

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Detalj sa poslednjeg večitog derbija (Foto: Starsport)

Tri susreta su 10. aprila, a dan kasnije sledi okršaj u Kragujevcu. Sve je izvagala takmičarska komisija i mečevi će biti direktno prenošeni. Fudbalski savez Srbije odredio je termine odigravanja četvrtfinalnih utakmica nacionalnog Kupa.


LIGA 1: Kvota na pobedu Lila protiv Lansa u našoj kladionici je 2.15. Utakmica počinje u 20:30. 


Mečevi su na programu 10. i 11. aprila, a prvi će na teren fudbaleri Partizana i Voždovca, koji će se u sredu, sastati u Humskoj sa početkom od 15 časova.

Istog dana od 17 časova na Banovom brdu će koplja ukrstiti Čukarički i Vojvodina, dok će od 19 časova, Crvena zvezda dočekati Vršac na stadionu “Rajko Mitić”. Dan kasnije od 16 časova Radnički čeka Novi Pazar na “Čika Dači”.

U slučaju nerešenog rezultata posle 90 minuta odmah će se pristupiti jedanaestercima. Polufinalni okršaji su zakazani za dve nedelje kasnije i veliko finale sledi u maju.

Trofej brani trostruki uzastopni osvajač Crvena zvezda, koja je prošle godine na svom terenu savladala Čukarički (2:1), a koja će, ukoliko stigne do finala, 23. maja, ove godine imati priliku da se izjednači sa Partizanom po broju osvojenih trofeja (crno-beli sedam, crveno-beli šest) u najmasovnijem fudbalskom takmičenju Srbije.

SREDA (10. april)

15.00  Partizan – Voždovac

17.00  Čukarički – Vojvodina

19.00  Crvena zvezda – Vršac

ČETVRTAK (11. april)

16.00  Radnički 1923 – Novi Pazar

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.