Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PIKSI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Evo sastava koji napada Mađare! Nema kapitena, tu su brojna iznenađenja!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dragan Stojković Piksi (Foto: Starsport)

Fudbaleri Srbije gostuju Mađarskoj u sedmom kolu G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naše reprezentacije na kontinentalnim smotrama nije bilo od 2000. godine, pa deluje da ova istorijska prilika ne sme da bude ispuštena.


PRIJATELJSKI MEČ: Meksiko i Gana sastaju se u noći između subote i nedelje (03.00), a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.95.


Mađarska je pre pet nedelja slavila u Beogradu sa 2:1 i pokazala da je u odličnoj formi, a izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija moraju da odigraju mnogo bolji meč od onog na “Marakani”. Pod uslovom da žele da im ključni meč kvalifikacija protiv Crne Gore u utorak, 17. oktobra, bude manje stresan.

Strateg “orlova” ostao je veran svojoj formaciji 3-4-2-1, ali izenadio celu Srbiju! Strahinja Eraković našao je mesto u zadnjoj liniji, nema kapitena Dušana Tadića, a starteri su Mijat Gaćinović i Aleksa Terzić! Da li to selektor čuva snage za meč protiv Crne Gore?

Sa druge strane, selektor Mađara Marko Rosi takođe je imao problem u odabiru ekipe jer ne može da računa na povređenog komandanta odbrane Vilija Orbana.

SASTAVI:

Srbija: V. Milinković-Savić – Milenković, Eraković, Pavlović – Živković, Gudelj, Lukić, Terzić – S. Milinković-Savić, Gaćinović – Mitrović.

Mađarska: Dibuš – Fiola, Šalai, Lang – Kerkez, Stajls, Nađ, Nego – Salai, Soboslaj – Varga

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.