Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

KVALITET NA STRANI RIVALA Pešić govorio o Željku Obradoviću i Partizanu…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Svetislav Pešić o Partizanu (Foto: Starsport)

Dve pobede reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Slovačke omogućile su miran odmor selektoru Svetislavu Pešiću. Sada se iskusni stručnjak može okrenuti analizi stanja u klupskoj košarci.


EVROLIGA: Od 20:45 igraju Bajern – Olimpijakos, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.30. 


Svetislav Pešić govorio je o Željku Obradoviću i Partizanu za portal “Basketnews”. On je rekao da se trofejni stručnjak suočava sa poteškoćama na klupi “parnog valjka”.

Veoma je teško zbog navijača i velikih očekivanja. Jer Partizan je Partizan, a Željko je Željko. Navijači i mediji uvek očekuju trofeje odmah. Ali za postizanje velikih rezultata potreban je proces. A sada je velika razlika između dva najboja srpska kluba – rekao je popularni Kari i dodao:

Zvezda ima kontinuitet u stručnom štabu, rukovodstvu, timu. Oni su i iskusniji, što se moglo videti u finalu KRK. To je napravilo razliku. Sigran sam da će Partizan sledeće sezone igrati mnogo bolje i da će kontrolisati svoju sudbinu mnogo bolje nego sada. Željko je trener sa velikim znanjem. Ima sve što mopisuje velikog trenera. Ali još pre dva-tri meeca sam rekao da im je potreban kontinuitet i svakodnevan rad.

Podsetimo, Crvena zvezda je ove sezone dobila oba derbija. Prvo u ABA ligi, a pre dva vikenda i u finalu Kupa Radivoja Koraća. Novi dvoboj Partizana i Crvene zvezde je na programu u nedelju u okviru regionalne lige.

Ovo neće da se svidi Zvezdi! Evroliga razmatra novu promenu tabele (FOTO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.