Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KVARTET POJAČANJA NA UBU Jedinstvo promovisalo četiri nova igrača

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Detalj sa jednog od prethodnih treninga Ubljana / Foto: FK Jedinstvo

Nešto više od dve nedelje pre starta prolećnog dela sezone Jedinstvo sa Uba angažovalo je četvoricu novih igrača. Svi oni prošli su kompletne pripreme sa ekipom, a kroz treninge i kontrolne utakmice uverili stručni štab da na njih može da se računa.


MAĐARSKA Od 17.45 Ujpešt dočekuje Debrecin. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 3.10.


U pitanju su Jovan Stojanović, Aleksa Paić, Stefan Golubović i Miloš Janković. Da li ovaj kvartet ujedno i zatvara zimsku pijacu na Ubu, ostaje da vidimo.

Jovan Stojanović (31) je najzvučnije ime od novih lica u Jedinstvu. Iskusni ofanzivni vezista karijeru je počeo da gradi u Belgiji, gde je igrao u Serkl Brižu i Rozelaru. Usledile su angažmani u OFK Beogradu, Radničkom iz Obrenovca, Vojvodini, Voždovcu, Kortrajku, Metalcu i kazahstanskom Žetisuu.

Pojačanje u defanzivnim linijama tima je Aleksa Paić, 20-godišnji momak iz Beograda, koji je odnosom prema treninzima i izdanjima na utakmicama tokom pripreme oduševio stručni štab. Dobro se snalazi pred oba gola i ne libi se da preuzme odgovornost. Prošao je mlađe selekcije Brodarca, a u Jedinstvo dolazi iz Zvijezde 09 čiji je dres nosio od marta prošle godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Konkurenciju na poziciji levog beka pojačao je 24-godišnji Stefan Golubović. Dolazi iz užičke Slobode za koju je u provom delu sezone odigrao 14 utakmica i zabeležio jednu asistenciju. I on je, kao i Paić, igrao u mlađim selekcijama i prvom timu Brodarca, a potom u Proleteru, Žarkovu i Budućnosti iz Dobanovaca.

Novo lice na Ubu je i napadač Miloš Janković (23) jedini koji dolazi iz nižeg ranga. Rođen je u Prokuplju, a iza njega su epizode u Bačkoj, Radničkom iz Zrenjanina, Radničkom iz Pirota i nižerazednom Spacernu iz Austrije. U prvom delu sezone igrao je srpskoligašu u Realu iz Podunavaca.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.