Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KANGA: Uželeo sam se “Delija”, hoću petu titulu i kad se vratio Milojević znao sam da…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Gelor Kanga (Foto: Starsport)

Nije on običan stranac, onaj koji dođe i ode. To je pokazao kad se vratio u Crvenu zvezdu. Poseduje srpski pasoš poput mnogih, ali Srbiju doživaljava kao dom.


NBA liga: Bruklin i Dalas igraju od 01.30, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 2.30


Uželeo se reprezentativac Gabona Gelor Kanga navijača crveno-belih, atmosfere na “Marakani”, ali i superligaškog fudbala. prvak Srbije 10. februara u 16.30 dočekuje Voždovac, dužnika iz prvog dela sezone, a Kanga jedva čeka da utakmica počne.

Jedva čekam da se vratimo utakmicama na Marakani, jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše i koji je moja fudbalska kuća. Naravno, veliki udeo u tome imaju navijači koje jedva čekam da vidim u subotu. Pauza je potrajala, i zaista smo se uželeli takmičarskog fudbala. Želim da osvojimo titulu i smatram da imamo kvalitet za to. Bila bi mi to peta titula u dresu Zvezde, i ogromna lična satisfakcija, jer zaista volim ovaj klub. Prvi naredni protivnik je Voždovac koji je mlada ekipa, ali na našem stadionu smo mi favoriti. Odbrojavam dane do subote. Znam i da je ulaz besplatan, tako da verujem da će tribine biti ispunjene – rekao je Kanga za klupski sajt.

Vratio se na klupu Zvezde Vladan Milojević, čovek kog Gabonac jako dobro poznaje.

Vratio se Vladan Milojević, sa kojim sam već imao priliku da sjajno sarađujem, te sam znao da će pripreme biti teške. Lepo je kada se pobeđuje, to podiže samopouzdanje ekipe, ali je fokus bio na tome da se fizički i taktički spremimo. Falilo nam je nekoliko igrač na Kipru, tako da ćemo biti još bolji kada se oni priključe. Želim pobedu u subotu i da uz dobru igru krenemo u misiju odbrane titule. Pozivam navijače da dođu, jer sam ih se uželeo. Voleo bih da postignem gol, ali to ko će se upisati u strelce je manje bitno. Ključ je da uz dobru igru dođemo do pobede – zaključio je Kanga.

Gelor Kanga i Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Odigrao je iskusni vezista 204 utakmice za Crvenu zvezdu. Postigao je 40 golova i upisao 63 asistencije. Spada u red najboljih i najvoljenijih stranaca koji su igrali na “Marakani”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.