Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SPEKTAKL U KATALONIJI Ne pamti se ovakva utakmica! Osam golova, dva preokreta i pobeda Viljareala

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Spektakl priprao "žutoj podmornici" (Foto: Beta/AP)

Fantastična utakmica u Barseloni. Posle spektakularnih 90 minuta, Barsa je ostala bez bodova.


NBA: Naša kladionica nudi kvotu 2.35 za pobedu Dalasa nad Sakramentom.


Viljareal je slavio sa 5:3 protiv Barselone. Odavno nije viđena jedna bolja utakmica, sa ovoliko uzbuđenja, preokreta i golova. Ovaj poraz je ekipu Ćavija Ernandeza još više udaljio od odbrane titule.

Poveli su gosti preko Morena u 41. minutu i tako se otišlo na pauzu. Krenula je Barsa od početka drugog dela igra ka izjednačenju, ali ih je onda, posle velike greške Kansela, šokirao Akomah. Gosti su duplirali prednost u 54. minutu.

Onda se desila neverovatna stvar. Barsa je došla do preokreta za samo 11 minuta. Katalonci su postigli tri gola u periodu od 60. do 71. minuta.

Izjednačio je Gundogan, a onda je samo dva minuta kasnije i asistirao Pedriju. U 71. minutu nespretno je Bejli zatresao svoju mrežu, a domaća publika pomislila da je to to.

Ipak, niko nije ni sanjao šta će da se dogodi u nastavku. Viljareal u 84. minutu preko Guedesa dolazi do izjednačenja i utakmica može da krene iz početka.

Pokušavala je Barselona da dođe do tri boda, napadala, a onda je usledio novi šok. Igrao se deveti minut nadoknade kada je Sorlot iskoristio konfuziju u odbrani Barselone i postigao četvrti gol za Viljareal.

Bilo je jasno da Barsa ostaje bez bodove, ali i ne da će da primi još jedan. Pustio je sudija da se igra još minut, pa je to iskoristio Morales i postavio konačnih 5:3 za Viljareal.

LA LIGA, 22. KOLO

Petak

Almerija – Alaves 0:3 (0:1)

(Omorodion 10, 88, Rioha 52 (penal))

Subota

Real Sosijedad – Rajo Valjekano 0:0

Las Palmas – Real Madrid 1:2 (0:0)

(Havijer Munjoz 53 – Vinisijus 65, Čuameni 84)

Barselona – Viljareal 3:5 (0:1)

(Gundogan 60, Pedri 62, Bejli (autogol) 71 – Moreno 41, Akomah 54, Guedes 84, Sorlot 90+9, Morales 90+12)

21:00 Majorka – Betis

Nedelja

14:00 Selta Vigo – Đirona

16:15 Kadiz – Atletiko Bilbao

18:30 Sevilja – Osasuna

21:00 Atletiko Madrid – Valensija

Ponedeljak

21:00 Hetafe – Granada

 

 

 

 

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.