Budimo u kontaktu

EVROLIGA

‘LADOVINA Dok se Zvezda i Partizan “otimaju” za Mirotića, evo šta on radi! Društvo mu pravi jedan “grobar” (FOTO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Nikola Mirotić će, po svemu sudeći, da napusti Barselonu (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Cela košarkaška Evropa bruji o tome gde bi Crnogorac sa španskim pasošem mogao da nastavi karijeru. Navodno, najozbiljniji kandidat za njegov angažman je Olimpijakos, ali su u trci i srpski večiti rivali.


ALŽIR 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Orana protiv ES Setifa je 1.95. Početak meča je zakazan za 18.00.


Nedavno se pojavila informacija da bi Nikola Mirotić mogao da pojača Crvenu zvezdu ili Partizan. Oba kluba su spremila bogate ponude za evroligašku zvezdu i nema sumnje da bi taj transfer bio prava “bomba”.

I dok se nagađa o tome koji će da bude novi klub za Crnogorca, on o tome, po svemu sudeći, ne brine previše. Naime, još uvek aktuelni košarkaš Barselone se trenutno nalazi u rodnoj zemlji, na moru i to u društvu bivšeg igrača Partizana, Jana Veselog, a tu je i Kori Higins.

Mirotić je njihovu zajedničku fotografiju objavio na svom Instagram nalogu, usput citirajući poznatu pesmu Bajage i instruktora: “Montenegro, zove tebe”:

Pogledajte:

Nikola Mirotić u društvu Jana Veselog i Korija Higinsa (Foto: Screenshot / Instagram / nikolamirotic33)

2 Komentara

2 Comments

  1. PRAVAC PARTIZAN

    04.07.2023. at 13:29

    SVA TROJICA…

    • BIG BENG

      04.07.2023. at 15:35

      Eto sad će…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.