Budimo u kontaktu

Mundobasket u Kini

LALATOVIĆ IMA PREDLOG ZA SPAS CRNO-BELIH Da sam ja u upravi Partizana uradio bih ovo… (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Lalatović gost u podkastu (Foto: Printscreen)

Nenad Lalatović ne radi u srpskom fudbalu (radi u Republici Srpskoj), ali osvaja veliki deo medijskog prostora kod nas. Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde zna kako bi izvukao večitog rivala Partizan iz krize.


SERIJA A: Od 18:30 igraju Sampdorija – Atalanta, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.68. 


On je u podkastu “Sportboks” sebe stavio u situaciju da je danas član UO FK Partizan. Nenad Lalatović zna kako bi spasio sezonu “parnog valjka” koja je počela katastrofalno.

Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao “hoću da pravim pozajmicu, pet ili sedam miliona evra”. Sve bih uložio u igrače i zadužio bih se ako treba, neka i propadne ta investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih ušao u Ligu šampiona koja donosi 30 miliona. Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit. Taj profit da bi se ostvario mora da se uloži debelo. Dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu – rekao je Lalatović i dodao:

Tih sedam miliona uložiš, ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23, a sedam si vratio. To je rizik koji mora da se napravi da bi se uspelo. Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su i Kangvu. Zamislite koji su to igrači sa kakvim ugovorima.

Na pitanje voditelja da li bi mogao da se prevaziđe sukob između Partizana i njega, Lalatović je odgovorio:

Ja stvarno nemam sukob. Uživam u tim utakmicama. Znam da me čeka haos tamo, ali idem, baš me briga neka vređaju. To mi daje dodatni motiv i onda sam ja još srećniji kada ih pobedim.

Inače, Nenad Lalatović je ovo govorio pre revanš utakmice Partizana sa AEK-om iz Larnake. Partizan je danas promovisao novog trenera Gordana Petrića.

PREPORUČUJEMO:

VLAHOVIĆ MU JE PRVI POŽELEO DOBRODOŠLICU Evo koji se stranac obratio Kostiću rečima “Dobro jutro, brate” (VIDEO)

Stojković poručio Italijanima: Kostić je kao brzi voz

 

9 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.