Budimo u kontaktu

ITALIJA

CENE GA Samardžić želja giganta! Imao bi tri puta veću platu nego u Udinezeu

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Lazar Samardžić (Foto: Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)

Na klupskom planu mu ide sjajno. Dolazak u Udineze ispostavio se kao pravi potez. Dobio je pravu šansu i u potpunosti je iskoristio. Skrenuo je Lazar Samardžić pažnju velikih klubova na sebe.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Srbija dočekuje Crnu Goru (20:45). Kvota kladionice MaxBet na pobedu “orlova” je 1.40.


Bio je letos blizu prelaska u Inter, ali se već viđen transfer izjalovio zbog sukoba koji je izbio na relaciji njegovog oca i menadžera. Sada je na putu odlaska u redove drugog giganta italijanskog i evropskog fudbala.

Kako navodi italijanski novinar Nikolo Skira, on je velika želja sportskog direktora Juventusa Kristijana Đuntolija, koji je hteo da ga dovede i kad je istu funkciju obavljao u Napoliju. Juventus je spreman da Lazaru Samardžiću ponudi tri puta veći iznos nego što trenuto ima u Udinezeu (425.000 evra). Piše još da razgovor među klubovima još nije otpočeo i da je Lazar Samardžić u odličnim odnosima sa igračima Juventusa Dušanom Vlahovićem i Kenanom Jildizom, što bi mogao da bude dodatni adut “Stare dame”.

S obzirom na partije koje Lazar Samardžić pruža u Seriji A, zainteresovanost Juventusa uopšte ne čudi. Ostaje još da se izbori za šansu u nacionalnom timu Srbije…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.