Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Lazetić: Došli smo do trenutka istine

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Žarko Lazetić (Foto: Starsport)

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je siguran da će predstojeća utakmica protiv Voždovca biti pravi derbi. Dodao je da će njegova ekipa pokušati da greške iz prethodnih mečeva svede na minimum i dođe do povoljnog rezultata.


SERIJA A: Od 18 igraju Sampdorija – Đenova, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.70. 


U poslednjih osam utakmica izgubili su samo onu protiv nas. I naša i njihova ekipa su sjajno organizovane, i ofanzivno i defanzivno. U nekim fazama imamo sličan stil igre i borimo se za četvrto mesto, tako da sam siguran da će i utakmica pred nama biti odlična kao i ona od pre tri nedelje – rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a dočekuju u nedelju od 18:30 ekipu Voždovca u utakmici četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije. Tim iz Bačke Topole je trenutno šesti na tabeli sa 44 boda, dok je Voždovac na četvrtom mestu koje vodi u Evropu sa tri boda više.

Lazetić je naglasio da su naredne tri nedelje odlučujuće i da će pokazati koji su dometi njegove ekipe, da li četvrto mesto na tabeli ili samo plasman u plej-ofu.

Došli smo do trenutka istine, pred nama je važna utakmica i pravi derbi. Izuzetno nam je bitno da je rešimo povoljno i zato pozivam publiku i navijače da nas u što većem broju podrže – rekao je Lazetić i dodao:

Termin je dobar, vreme će biti lepo, teren je fantastičan, svako ko bude došao uživaće u nadmetanju dve ekipe koje žele da se nadigravaju, a nama je potrebna podrška protiv tako izvanredne ekipe.

UMOR POSTOJI SAMO U GLAVAMA

Trener TSC-a je istakao da u profesionalnom fudbalu ne priznaje umor, pogotovu ne u odlučujućim utakmicama.

Umor može da postoji samo u glavama, psihološki. Na prethodnim utakmicama momci su bili izvanredni sve do drugog ili trećeg primljenog gola, posle kojih bi malo klonuli. Možda je delovalo da lako i naivno primamo golove, ali to je zato što smo igrali protiv ekipa koje koriste svaku i najmanju grešku – rekao je Lazetić.

On je naveo da su analizirali prethodne mečeve i da su su videli odlične segmente igre koje treba da ponavljaju, ali i one koje treba da poprave.

Ekipi sam rekao da osim realizacije i odlučnosti pred protivničkim golom ne treba mnogo toga da menjamo. Nećemo odustati i odstupiti od načina igre koji nam je doneo rezultate i kojima sam prezadovoljan – rekao je Lazetić.

On je dodao i da je sada važno da njegovi igrači zaborave na utakmice protiv Crvene zvezde i Partizana.

Važno je da smo na dobrom putu za četvrtu poziciju na tabeli. Svi su dobro raspoloženi, zadovoljan sam kako izgledamo na treninzima i kako smo igrali u većem delu prethodnih utakmica  – rekao je Lazetić i dodao:

Protivnik je jako kvalitetan i opasan tako da ćemo pokušati da sve greške koje smo pravili svedemo na minimum i dođemo do povoljnog rezultata.

PROČITAJTE JOŠ:

NIKO KAO KAPITEN Borjan odigrao ubedljivo najviše utakmica od sadašnjih igrača Zvezde

Milojević blizu klupe mađarskog kluba

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.