Budimo u kontaktu

ITALIJA

LAZETIĆ O VLAHOVIĆU: Tomić mi je rekao da je monstrum i pogodio je koliko će danas da vredi

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dušan Vlahović je danas zvezda Serije A (Foto: Beta/AP)

Dušan Vlahović je danas jedan od najtraženijih napadača na planeti, Arsenal je ozbiljno zagrizao da dovede Srbina. Nisu samo “tobdžije” zainteresovane za dovođenje nekada deteta Partizana.


Kup Italije: Na meču Milan – Đenova, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru 1-1&3+.


Italijanski “Skaj” danas je pozvao trenera TSC-a Žarka Lazetića pod čijom palicom je trenirao i stasao Dušan Vlahović. On je na početku razgovora otkrio šta mu je tadašnji trener Partizana Ivan Tomić rekao o Dušanu.

Ivan Tomić, tadašnji šef stručnog štaba, posle jednog ili dva treninga je rekao: ‘Ovaj momak je monstrum, ovo je igrač koji će jednog dana vredeti 100.000.000 evra’, jer je pokazao neverovatan karakter – rekao je Lazetić i dodao:

Sećam se da smo odigrali utakmicu 10 na 10. Stavili smo ga protiv našeg zamenika kapitena Darka Brašanca, koji sada igra u Primeri, a on se borio u duelima kao da je već prvotimac. Pokazao je neverovatne stvari za igrača od 15 godina.

Prisetio se Žarko Lazetić potom debija Dušana Vlahovića u dresu Partizana i debitantskog gola.

Gubili smo od Radnika iz Surdulice 2:0. Dušan je ušao na početku drugog poluvremena, postigao prvi gol i pobedili smo sa 3:2. Vlahović je potom ponovo postigao gol u finalu Kupa Srbije i pomogao Partizanu da pobedi Javor 2:0. Tada su svi znali kako će mu sve biti u karijeri.

Lazetić se potom prisetio Dušana Vlahovića iz perioda kada nije igrao u dresu Partizana.

Kada sam bio asistent, on je imao 16 godina i bilo je trenutaka kada smo dobijali utakmice, ali on nije igrao. Sutradan je uvek bio slobodan dan, ali bi me nazvao i rekao: ‘Molim vas, treneru, možemo da imamo trening?’ Dosta toga smo radili, trenirali šut ili nešto drugo”.

Danas strateg TSC-a je otkrio ko je bio idol Dušanu Vlahoviću i čije je snimke gledao u svlačionici.

Kao mladić je sedeo u svlačionici Partizana pre utakmica i prelistavao klipove i završnice Šveđanina u akciji. Bila mu je opsesija da bude kao Zlatan. Sada nadmašuje svog idola i toje primer mladim igračima da snovi mogu da se ostvare – istakao je Lazetić.

SKANDAL NA “ČIZMI” Sudija nosio Interovu torbu, Bonući pretio smrću zvaničniku “neroazura”! (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.