Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SUDAR MAJSTORA Lebron nahvalio Jokića! Ove reči odzvanjaju Amerikom (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Lebron Džejms i Nikola Jokić (Foto: Beta/AP Photo/David Zalubowski)

Spremite se za spektakl. U noći između subote i nedelje (02:30) Denver dočekuje Los Anđeles Lejkerse. Prošlogodišnji finalisti Zapada sada se susreću već u prvom krugu plej-ofa. Sudar majstora. Sudar Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa.


SRBIJA, SUPERLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Partizana je 1.50. Meč na stadionu “Rajko Mitić” počinje u 18:00.


Prva zvezda “jezeraša” Lebron Džejms prkosi godinama i u 40. igra fenomenalno. Zna dobro “Kralj Džejms” ko im stoji na putu. Njegove reči o Nikoli Jokiću odzvanjanu Amerikom.

“PROKLETO JE DOBAR”

– Nikola je fizički jak, u sjajnoj je formi, morate da igrate sa istim intenzitetom. Prokleto je dobar, radi sve dobro, ofanzivno može da uradi sve. Biće teško sigurno – hvali Džejms centra Denvera.

Novinari su konstatovali da je Lebron Džejms tokom karijere u plej-ofu imao prilike da igra protiv mnogih sjajnih košarkaša poput Tima Dankana, Stefa Karija, Kevina Garneta… Pitali su ga gde bi tu uvrstio Nikolu Jokića.

– Jedan je od najboljih koji je ikada igrao košarku. Prosto je. Radi sve, najvažnije je to što menja način na koji saigrači misle o svojoj igri, inspiriše ih, tera ih da igraju na nivou na kom ni oni sami nisu mislili da mogu da igraju.

MEDIJI IMAJU LOŠ NARATIV

I Džejms to isto čini… To mogu samo najbolji. Elita.

Nikola Jokć i Lebron Džejms u duelu (Foto: AP Photo/Ashley Landis)

– Možda smo slični po tome šta donosimo u igru. Drugačija su prezimena na dresu, ali način na koji su nas učili da igramo igru je sličan.

Insinuirali su novinari da Nikola Jokić nije brz, pa su pomenuli njegovu igru u tranziciji. Verovatno ih je iznenadio Lebronov odgovor:

– Ima sjajan motor, znamo to, svi koji igraju protiv njega znaju. Mediji imaju loš narativ za takve stvari.

Šampion želi da odbrani krunu, “jezeraši” žele osvetu. Prošle godine je bilo “čišćenje”, videćemo da li če sada da bude neizvesnije. Jedno je sigurno – oni koji vole košarku gledaće okršaje Denvera i Lejkersa. Kako da se propusti ona magija koju u rukama nose Nikola Jokić i Lebron Džejms…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.