Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LEGENDA BRANI MESIJA Sramotno je da mu se zviždi! Pričamo o najboljem na svetu…

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Izviždani Leo Mesi (Foto: Beta/AP)

Nije uspeo da postane i njihov miljenik. Nastavljaju se kritike navijača Pari Sen Žermena na račun Lea Mesija. Najvećim fudbalerima se ne praštaju slabije partije, od njih se očekuju samo igre na najvišem nivou. Pre desetak dana Mesi je dočekan u Buenos Ajresu kao “bog”, a sada je izviždan u Parizu. 


ABA LIGA: FMP i Partizan se sastaju od 20:00. Kvota na pobedu crno-belih u našoj kladionici je 1.20. 


Parižani su izgubili na domaćem terenu od Liona i sada imaju šest bodova više od Lensa i Marselja. Teško da će da ostanu bez šampionske titule, ali ono šta smeta navijačima je to što još nema trofeja u Ligi šampiona.

Dolazak Lea Mesija je bio sa ciljem da se “pehar sa velikim ušima” donese na Park prinčeva, ali je Pari Sen Žermen i ove sezone eliminisan u osmini finala.

Legendardni francuski fudbaler i nekadašnji Mesijev saigrač iz Barselone, Tjeri Anri, prokomentarisao je zvižduke upućene Argentincu.

Voleo bih da karijeru završi u Barseloni. To je moja želja, ali ne kažem da treba da ode ili da ne ode iz Pariza. Srećan sam što igra u Ligi 1, a njemu zvižde – rekao je Anri.

Potom je dodao:

– Prošle sezone je imao po 13 golova i asistencija. Dakle, pričamo o najboljem na svetu. U redu? Sramotno je da se čuju zvižduci  dodao je legendarni napadač.

U odbranu prve zvezde tima stao je i trener, Kristof Galtije.

Mesi se trudi, ali ne ide sve kako treba. I drugi igrači treba da rade svoj posao. On je pokušao neke druge stvari, ali teško je kad sluša zvižduke jer daje golove i asistira – zaključio je stručnjak koji sedi na klupi “svetaca”.

PROČITAJTE JOŠ:

FMP dočekuje Partizan i “igra” za Zvezdu… Crno-beli čuvaju prvo mesto bez Lesora i “grobara”

OTVOREN Zvezdino traženje trenera u Izraelu je bilo amatersko! I nekorektno prema Milojeviću (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.