Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

LEPE VESTI, SAMO DA SE NE PREDOMISLE Novak može na Australijan open

Darko Noveski

Objavljeno

,

Novak Đoković bi mogao da se vrati u Australiju (Foto: Beta/AP)

Tenisku sezonu ozvorilo je skandalozno ponašanje australijskih vlasti prema Novaku Đokoviću koji je na kraju deportovan iz te zenlje. Razlog je bio taj što nije bio vakcinisan i što navodno promoviše antivakcerske stavove.


VATERPOLO Italija u finalu igra protiv Španije, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.65.


Sada je država Australija odlučila da od 6. jula strani državljani neće morati da prijave status vakcinacije protiv koronavirusa. Ministar zdravlja Australije Mark Batler rekao je da će izmena Zakona o biološkoj bezbednosti stupiti na snagu u sredu 6. jula, a zasnovana je na savetu glavnog medicinskog službenika Pola Kelija.

Do sada strani državljani nisu mogli da uđu u Australiju ako nisu vakcinisani, što će uskoro biti promenjeno. To znači da će Novak Đoković, koji nije vakcinisa, moći da putuje u Australiju početkom 2023. godine kada je na programu Australijan open. Ovo je sjajna vest, s obzirom na to da je pitanje da li će Novak igrati u Americi, pa mu je pretio nagori scenario, da se posle Vimbldona na sredećem grend slemu pojavi tek u Parizu naredne godine.

Naravno, sada bi trebalo sačekati jer je Australijan open tek početkom januara 2023. godine. Do tada svašta može da se promeni, pogotovo pošto Svetska zdravstvena organizacija najavljuje nove talase koronavirusa.

Novak Đoković trenutno igra na Vimbldonu, za četvrfinale takmičenaj boriće se sa Holanđaninom Timom van Rajthovenom. Taj meč je na programu posle 18 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

LIGA NACIJA ZA DAME Srbija pobedila Japan pred završni turnir

U ZVEZDU STIGAO KAO BISER Sada će da igra u Makedoniji

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.