Budimo u kontaktu

EVROLIGA

LESOR “UBIO” PARKERA BEZ ISPALJENOG METKA Centar Partizana odgovorio treneru ASVEL-a na prozivku! (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Matijas Lesor je odgovorio Parkeru (Foto: Starsport)

Sumnje nema, Matijas Lesor je miljenik “grobara”. Zato i ne čudi što je francuski gorostas stao u zaštitu Partizana na napad od strane trenera ASVEL-a, Ti Džej Parkera.


NBA: Od 1:30 iza ponoći igraju Klivlend – Njujork, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


Podsetimo, brat legendarnog Tonija Parkera je prozvao Partizan i Žalgiris rečima da su se u TOP 8 Evrolige plasirali samo zato što igraju slaba domaća takmičenja.

Imaju igrače koji su navikli na takmičenje i ne igraju u tako teškim šampionatima kao što je naš – rekao je Parker.

Odgovor mu je brzo stigao od zemljaka iz redova Partizana. Matijas Lesor je odgovorio Ti Džej Parkeru. Što bi naš narod rekao “ubio ga je bez ispaljenog metka”.

Centar Partizana je na Tviteru okačio sliku izjave trenera Asvela i prokomentarisao je emotikonima smeha do suza. Time je Matijas Lesor na najbolji način opisao koliko je LNB liga jača od ABA lige:

VAŽNA VEST:

ČUKA I PARTIZAN IGRAJU Duljaj ne računa na Dijabatea iako je spreman, razlog je sledeći…

2 Komentara

2 Comments

  1. Dule

    18.04.2023. at 20:49

    Strasilo

  2. Renfro

    19.04.2023. at 19:32

    He he a kada je bio u zvezdi bio je lepotan..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.