Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 “Kneževi” lideri francuskog prvenstva – Monako ubedljiv u Remsu

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Monaka (foto: Beta/AP)

“Kneževi” su lideri francuskog prvenstva! Fudbaleri Monaka su u okviru osmog kola Lige 1 slavili na gostovanju Remsu 3:1 (1:0) i tako za bod preskočili Nicu.


PREMIJER LIGA: Vulverhempton – Aston Vila (nedelja 15.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.60


Dugo je trebalo gostima da slome otpor Reimsa, te su do vođstva došli na kraju prvog poluvremena. Igrao se 42. minut kada je Ismail Džejkobs pogodio za vođstvo Monaka.

Već na startu drugog dela prednost je udvostručena. Jusuf Fofana je uposlio Folarina Baloguna, koji se dobro snašao i u 46. minutu pogodio za 2:0.

Dilema oko pitanja pobednika je otklonjena samo tri minuta kasnije. Strelac prvog gola, Džejkobs je u 49. minutu bio u ulozi asistenta, a Visam Ben Jeder je zatresao mrežu domaćina i tako je Monako došao do tri gola prednosti.

Utešni pogodak domaćin je postigao u 57. minutu. Tedi Tojma je sa bele tačke savladao Filia Kena, ali do kraja nije bilo promene rezultata i tri boda su otišla u “kneževinu”.

LIGA 1, 8. KOLO

Petak

Strazbur – Nant 1:2 (0:0)
(Dion 90+1 – Koko 50, Matusamija 57)

Subota

Mec – Nica 0:1 (0:1)
(Budaui 14)

Rems – Monako 1:3 (0:1)
(Tojma 57 penal – Džejkobs 42, Balogun 46, Ben Jeder 49)

Nedelja

13:00 Marselj – Le Avr

15:00 Brest – Tuluz

15:00 Lion – Lorijen

15:00 Monpelje – Klermon

17:05 Lans – Lil

20:45 Ren – PSŽ

Tabelu možete da pogledate OVDE.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.