Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Lionu derbi posrnulih velikana, najtrofejniji klub Francuske juri u drugu ligu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Musa Dembele slavi gol odluke (Foto: Beta/AP)

Nekada je to bio derbi velikana francuskog fudbala. Odavno su daleko od glavne pozornice, posernuli i u sivilu. Posebno to važi za poraženog, i dalje najtrofejniji klub u Francuskoj koji polako i sve sigurnije klizi u drugu ligu: Lion – Sent Etjen 1:0 (1:0).


Na meču Brest – Lil, naša kladionica nudi kvotu 3.75 za igru 2-2.


Slabu utakmicu rešio je jedan pogodak, onaj koji je u 15. minutu postigao Musa Dembele. Napadač koji je odavno prevazišao trenutnu veličinu slavnog kluba lako je realizovao penal za vođstvo.

Ispostaviće se, i za pobedu. Za utehu pobedniku, ovim bodovima je definitivno pokazao velikom rivalu put u niži rang. Sent Etjen je na nikada nižim granama.

LIGA 1, 22. kolo

Petak

Lion – Sent Etjen 1:0 (1:0)

(Dembele 15. penal)

Subota

17.00 Brest – Lil

21.00 Lans – Marselj

Nedelja

13.00 Mec – Nica

15.00 Anže – Troa

15.00 Bordo – Strazbur

15.00 Klermon – Ren

15.00 Nant – Lorijen

17.05 Monpelje – Monako

20.45 PSŽ – Rems

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.