Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

SPEKTAKL NA “LUJU DRUGOM” Aklijuš sa dva gola zagorčao Gatuzu povratak na klupu (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Magnes Aklijuš donosi pobedu Monaku (Foto: Printskrin/TV Arena sport)

Spektakl u Kneževini na stadionu “Luj Drugi”! Odigrali su Monako i Olimpik iz Marselja meč za pamćenje u sedmom kolu Lige 1, a trijumfovao je domaćin sa 3:2 (2:2).


BRAZIL: Sao Paulo i Korintijans igraju od 23.30, a kvota kladionice MaxBet na trijumf domaćina je 1.58.


Neće po dobrom da pamti povratak na trenersku klupu nekada sjajni vezista Milana Đenaro Gatuzo. Olimpik je dva puta imao prednost preko Endiajea i Žigoa, ali su Aklijuš i Balogun vraćali domaćina u život u prvih pola sata meča. Konačnih 3:2 postavio je Magnes Aklijuš drugim golom na meču u 52. minutu.

 

 

 

 

“Kneževi” su zahvaljujući majstoriji i velikom potencijalu Aklijuša stigli do četvrtog prvenstvenog trijumfa u sezoni. Monako je sada lider Lige 1 sa 14 bodova. Ekipa iz Monte Karla ima bod više od Bresta koji sutra gostuje Nici. Sa druge strane, Marselj je upisao drugi uzastopni poraz, a šok-terapija dolaskom Gatuza nije donela velike promene.

 

Liga 1, 7. kolo:

Petak

Strazbur – Lans 0:1 (0:1)
(Vahi 16)

Subota

Klermon – PSŽ 0:0
Monako – Marselj 3:2 (2:2)

(Aklijuš 8, 52, Balogun 23 – Endiaje 1, Žigo 18)

Nedelja

Rems – Lion 13.00
Avr – Lil 15.00
Nica – Brest 15.00
Tuluz – Mec 15.00
Lorijen – Monpelje 17.05
Ren – Nant 20.45

Tabelu Lige 1 pogledajte OVDE.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.