Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Najprijatnije iznenađenje prvenstva se dobro držalo… Do 81. minuta! PSŽ se provukao u završnici (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape i Gedeon Kalulu u duelu (Foto: Beta / AP)

Bila je viđena sjajna utakmica, ali je domaća publika, ipak, ostala razočarana. Ne zbog samog poraza, već načina na koji je do njega došlo.


PREMIJER LIGA: Naša kladionica daje kvotu 2.10 na pobedu Liverpula protiv Totenhema u Londonu. Ova utakmica počinje u 17.30.


Derbi 14. kola francuske Lige 1 je bio odigran u Lorijenu, gde je istoimena ekipa, ujedno i najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva, dočekao moćni Pari Sen Žermen. U pitanju je bio duel između prvoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli, a slavila je ona iz prestonice – 1:2 (0:1).

Takozvani “oslići” su se odlično držali većim delom susreta. Iako su rano primili gol (Nejmar u devetom minutu), nisu se predavali, već su u drugom poluvremenu došli do poravnjanja. Tada je strelac bio Terem Mofi i to u 53. minutu.

Onda, u samoj završnici, došao je šok za domaće. U 81. minutu je njihov gol pogodio Danilo Pereira, čime je stavljena tačka na meč. Dao je sve od sebe Lorijen da za preostalo vreme učini nešto više, ali mu nije pošlo za nogom.

LIGA 1, 14. kolo

NEDELJA

Lorijen – PSŽ 1:2 (0:1)
(Mofi 53 – Nejmar 9, Pereira 81)

15.00 Klermon – Monpelje
15.00 Nica – Brest
15.00 Rems – Nant
15.00 Tuluz – Monako
17.05 Lil – Ren
21.00 Marselj – Lion

SUBOTA

Ažaksio – Strazbur 4:2 (4:2)
(Belaili pen 33, pen 40, El Idrisi 34, Nuri 45+2, Vidal ck 79 – Belegarde 6, Gameiro 17)

Anže – Lans 1:2 (0:1)
(Blažič 87 – Said 21, Medina 51)

PETAK

Troa – Okser 1:1 (1:0)
(Roni Lopes 28 – Peran 86)


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

BODIROGA ZA MAXBET SPORT Navijači Zvezde i Partizana prave sjajnu atmosferu u Evroligi! Otkrio još kada može da se očekuje Fajnal for u Dubaiju i povratak ruskih klubova

PAZARCI ŽELE KAO “VEČITI” Besplatno na Kolubaru, poziv školama fudbala iz regiona da dođu na utakmicu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.