Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Nica pobedila na Korzici i u dobrom raspoloženju stiže u četvrtak u Humsku! Delor jedini strelac (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Endi Delor postigao je pobedonosni gol za Nicu protiv Ajačija (Foto: FK Nica)

Fudbalerima Nice ne cvetaju ruže u tekućem šampionatu Francuske, ali je ekipa sa Azurne obale ipak opravdala ulogu favorita na gostovanju u Ajačiju i slavila sa 1:0. Pobedonosni gol za Nicu postigao je Delor. Ovom pobedom Nica je najavila meč 2. kola Lige konferencija, kada će u četvrtak u Beogradu odmeriti snage sa ekipom Partizana.


KOŠARKA Srbija od 18 časova igra protiv Italije u Berlinu. Kvota na keca u hendikepu u kladionici MaxBet je 1.88. Ponuđeni hendikep je 11,5 poena.


Prvih 45 minuta meča na Korzici bili si nezanimljivi. Nije viđen bog zna kakav fudbal, baš kao što nije viđena nijedna povoljna prilika ni na jednoj ni na drugoj strani. A kada je tako, onda je 0:0 logičan rezultat posle prvog poluvremena.

Prva prilika na utakmici viđena je u 61. minutu i imali su je domaći fudbaleri, ali El Idrisi nije bio dovoljno precizan u situaciji u kojoj je mogao Ajačiju da donese vođstvo.

Kazna je usledila samo pet minuta kasnije. Najspretniji u šesnaestercu Korzikanaca bio je Endi Delor i jednu odbijenu loptu smestio u mrežu domaćih za 0:1.

Do kraja meča mogli su Barkli i Pepe da donesu Nici i ubedljiviju pobedu, ali svakako, ekipa Nice će u dobrom raspoloženju u četvrtak istrčati na teren stadiona u Humskoj.

Ekipa Nice igrala je u sastavu: Šmajhel, Lotomba, Tobido, Dante, Bard, Pepe, Beka Beka (od 71. Budaji), Tiram, Diop (Ilie 90+2), Labord, Delor (od 71. Barkli)

LIGA 1, 7. KOLO

Nedelja

Strazbur – Klermon 0:0

(Le Maršan ck 89)

Ajačio – Nica 0:1 (0:0)

(Delor 66)

Anže – Monpelje 2:1 (1:1)

(Hunou 9, Bufal pen 69 – Nordin 7)

Lorijen – Nant 3:2 (1:1)

(Outara 19, Ketlin 60, Kone 74 – Ganago 13, Simon 85)

Tuluz – Rems 1:0 (1:0)

(Abuklal 31 – Flips ck 61)

17:05 Ren – Okser

20:45 Monako – Lion

Petak

Lans – Troa 1:0 (1:0)

(Danso 39)

Subota

PSŽ – Brest 1:0 (1:0)

(Nejmar 30)

Marselj – Lil 2:1 (1:1)

(Sančez 26, Gigo 61 – Ismaili 12)

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

LA LIGA Real posle preokreta srušio Rajkovića i Nastasića (VIDEO)

PROCVETAO Verovali ili ne, Pićini dao gol (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.