Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Parižanima samo bod u derbiju protiv Liona, Mbape dva puta pogodio stativu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Lukas Paketa (desno) u duelu sa Kilijanom Mbapeom (Foto: Beta/AP)

Derbi 20. kola Lige 1 je opravdao očekivanja. Lion i Pari Sen Žermen su odigrali 1:1 (1:0). Ovo je četvrti remi “svetaca” u posednjih pet kola.


AFRIKA: U ponedeljak od 17 igraju Gvineja – Malavi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Gvineje 1.58. 


Poveli su domaći golom Lukasa Pakete već u sedmom minutu. On je pobegao odbrani gostiju i savladao Kejlora  Navasa. Paketa je do nedavno imao koronu, ali je pokazao da se uspešno oporavio.

Rani gol je uticao na bolji kvalitet meča. U 38. minutu je Kilijan Mbape odlično šutirao, ali je lopta prošla pored stative. U 42. minutu je isti fudbaler pogodio stativu.

Pravo je čudo kako u 59. minutu nije bilo 2:0. Musa Dembele je istrčao kontru, izbio pred golmana Navasa, ali u ključnom trenutku nije bio odlučan. To je iskoristio golman Parižana i odbranio mu šut. Na loptu je natrčao Auar, ali ni on nije bio precizan.

Lion je kažnjen za promašaje u 76. minutu, a strelac je bio Tilo kerer. On je šutirao iskosa sa desne strane, lopta je odskočila ispred golmana domaćih i ušal u gol. Mogli su gosti do sva tri boda, ali je u 82. minutu Mbape iz slobodnog udarca pogodio stativu.

LIGA 1, 20. kolo

Nedelja

Brest – Nica 0:3 (0:1)

(Dolberg 13, Delor 79, Guiri 90+3)

Klermon – Rems 0:0

Mec – Strazbur 0:2 (0:0)

(Ažork 50, Aholu 90+1)

Nant – Monako 0:0

Lion – PSŽ 1:1 (1:0)

(Paketa 7 – Kerer 76)

Subota

Lans – Ren 1:0 (0:0)

(Said 89)

Petak

Bordo – Marselj 0:1 (0:1)

(Under 37)

Odloženo

Lil – Lorijen

Monpelje – Troa

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.