Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Rems brojao Bordou do pet! Klermon odneo bodove iz Nice! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Remsa proslavljaju jedan od golova u meču sa Bordoom (Foto: FK Rems/Tviter)

Fudbaleri remsa su se petom brzinom udaljili od zone ispadanja, bacivši pritom ekipu Bordoa u još veću dubiozu. Sjajna partija tima našeg reprezentativnog golmana Rajkovića. Istina, dugo je Rems lomio otpor Bordoa, ali krajnjih 5:0 sve govori.


ITALIJA Juventus u nedelju od 20.45 dočekuje Veronu. Čeka se prvi gol Vlahovića, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.55.


U 40. minutu Ekitike nije realizovao penal, ali se odmah iskupio vodećim golom, a tek što se krenulo sa centra u drugom poluvremenu Munetsi je postigao prvi od svoja dva gola na ovom meču. Zatim je krenulo kao na traci i zaustavilo se na pet lopti u mreži Žirondinaca.

Strazbur je minimalnom pobedom protiv Nanta potvrdio evropske ambicije, a iznenađenje je svakako poraz Nice na svom terenu od Klermona. Timsa Azurne obale je propustio priliku da pretekne Marselj i vrati se na drugu poziciju. Rašani je u 77. minutu bio strelac za goste.

U još jednom derbiju začelja Troa i Mec su podelili plen i sigurno je da tim rezultatom ne mogu da budu zadovoljni ni jedni ni drugi…

LIGA 1, 23. kolo

Nedelja

Lorijen – Lens 2:0 (1:0)

(Sumano 43, Kone 76)

Nica – Klermon 0:1 (0:0)

(Rašani 77)

Rems – Bordo 5:0 (1:0)

(Ekitike 40, Munetsi 46, 76, Matusiva 59, Fes 63 – Ignatenko ck 72)

Strazbur – Nant 1:0 (0:0)

(Lienard 74)

Troa – Mec 0:0

17:00 Ren – Brest

20:45 Lil – PSŽ

Subota

Sent Etjen – Monpelje 3:1 (0:1)

(Hamouma 82, Nordin 90, Kazri 90+3 – Vahi 11)

Monako – Lion 2:0 (2:0)

(Lukas 2, Ben Jeder 27)

Petak

Marselj – Anže 5:2 (2:2)

(Milik 18, 70, 78, Gerson 21, Under 85 – Fuljini 8, Bentaleb 11)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.