Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA JEDAN Lans i Ren jure PSŽ (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

U premijernim mečevima 15. kola Lige jedan pobede su ostvarili domaćini, pa je trka za titulu koliko-toliko još uvek zanimljiva. Naravno, male su šanse da Lans i Ren iznenade PSŽ.


SRBIJA Radnik uvek zna da namuči Crvenu zvezdu, mogao bi u nedelju od 13.30 da da gol. Kvota na igru GG3+ u kladionici MaxBet je 2.65.


Lans je nastavio seriju pobeda na svom terenu, iako je gubio od Klermona 1:0. Goste je u vođstvo doveo u prvom delu igre autogolom Sameda. Ipak, crveno-žuti su preokrenuli na krilima navijača.

U 60. minutu je Sotoka asistirao do Saida, a ovaj pogodio – 1:1. Pobedu Lansu doneo je Fofana u 68. minutu na dodavanje Gradija. Lans je drugi na tabeli sa dva boda manje od PSŽ-a, ali i utakmicom više.

Ren je treći sa sedam bodova manje od “svetaca” i utakmicom više. Naime, Ren je na svom terenu sa 2:1 pobedio Tuluz. Domaćin je poveo golom Borigoa u 25. minutu na asistenciju Majera. Dalinga je izjednačio u 55. minutu, ali je Renu pobedu doneo Kalimuendo pogotkom u 58. minutu.

LIGA 1, 15. kolo

Petak

Lion – Nica 1:1 (0:1)

(Lakazet 89. penal – Pepe 38. penal)

Subota

Lans – Klermon 2:1 (0:1)

(Said 60, Fofana 68 – Samed 39 autogol)

Ren – Tuluz 2:1 (1:0)

(Borigo 25, Kalimunedo 58 – Dalinga 55)

Nedelja

13.00 PSŽ – Okser

15.00 Brest – Troa

15.00 Lil – Anže

15.00 Monpelje – Rems

15.00 Nant – Ajačio

17.05 Srtrazbur – Lorijen

20.45 Monako – Marselj


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.