Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

LIGA KONFERENCIJE Vest Hem se prošetao Kiprom, Nica slavila u Moldaviji, remi u Briselu (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Vest Hema slave, Kiprani tuguju (Foto: Beta/AP)

Vest Hem i Nica stekli su predn ost posle prvih mečeva osmine finala Lige konferencije, jer su slavili na gostovanjima AEK-u iz Larnake (2:0), odnosno Šerifu (1:0), dok su Anderleht i Viljareal u Briselu odigrali 1:1.


KUP BRAZILA: Od 23 igraju Nautiko – Vila Nova, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.45.


Srela su se dva Partizanova „dželata“, Šerif, koji je izbacio crno-bele u plej-ofu i Nica, koja je bila bolja u grupnoj fazi takmičenja. Iako je Nica slavila, Šerif je bio bolji rival, bolje se snalazio po užasnom terenu. Imao je moldavski predstavnik više prilika za gol, Tapsoba je promašio dve velike šanse, a Nica je dobila meč na srećan način.

Gol koji je postigao Amraui u poslednjem minutu prvog poluvremena je bio srećna okolnost, jer je hteo da centrira, lopta mu je prešla preko noge i preletela golmana Šerifa, iako je bio na gol-liniji.

Kiprski AEK je letos eliminisao Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a sastali su se sada sa Vest Hemom i, izgledno je, završili takmičenje za ovu sezonu, jer su Englezi slavili kao gosti sa 2:0.

Oba gola za Čekićare postigao je Majkl Antonio i otvorio im vrata četvrtfinala. Prvi pogodak reprezentativac Jamajke je postigao glavom između štoperskog tandema Tomović – Milićević, dok je drugi bio remek-delo udarcem izvan šesnaesterca.

Neizvestan meč odigrali su Anderleht i Viljareal, bez mnogo šansi, a konačnih 1:1 najavljuje mnogo vatre u revanšu za sedam dana.

LIGA KONFERENCIJE, osmina finala, prvi mečevi

Utorak

Lacio – AZ Alkmar 1:2 (1:1)

(Pedro 18 – Pavlidis 45, Kerkez 62)

Četvrtak

AEK Larnaka – Vest Hem 0:2 (0:2)

(Antonio 36, 45+2)

Anderleht – Viljareal  1:1 (0:1)

(Drejer 57 – Trigeros 28)

Šerif – Nica 0:1 (0:1)

(Amraui 45+3)

21.00 Bazel – Slovan Bratislava

21.00 Fjorentina – Sivasspor

21.00 Gent – Bašakšehir

21.00 Leh Poznanj – Đurgarden

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.