Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

LIGA ŠAMPIONA Barsa morala da strepi do kraja, Fejnord ubedljiv protiv Lacija (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Prelep pogodak Fermina Lopeza (Foto: Beta/AP)

Glavni događaj za sve ljubitelje fudbala u Srbiji odigrava se od 21:00. Crvena zvezda će u trećem kolu Lige šampiona da gostuju Lajpcigu, a pre toga odigrane su još dve utakmice u ovom takmičenju.


LIGA ŠAMPIONA: Benfika u 21.00 dočekuje Sosijedad, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 2.30.


Barselona je na svom terenu dočekala Šahtjor i pobedila sa 2:1. Posle prvih 45 minuta nije izgledalo tako, ali su Katalonci na kraju morali da strepe, pored toga što su bili dominantniji tim na terenu.

Barsa je povela u 28. minutu golom Ferana Toresa. Napadač je pokupio odbitak posle pogođena prečke Lopeza, a gol je priznat tek posle konsultacije glavnog arbitra sa VAR sobom. Sumnjalo se da je Tores bio u nedozvoljenoj poziciji.

Samo osam minuta kasnije domaći su poveli sa 2:0 golom upravo Lopeza. Bilo je to pravo remek delo mladog veziste i bomba sa oko dvadesetak metara od gola.

Šahtjor je u nastavku meča uspeo da smanji rezultat. Igrao se 62. minut kada je Sudakov postigao gol i vratio nadu Ukrajincima da bi mogli do boda na ovom susretu. Ipak, nešto izmenjeni tim Barselone uspeo je da zadrži prednost i upiše nova tri boda u Ligi šampiona.

Fejnord je dočekao ekipu Lacija i slavio sa 3:1. Holanđani su ovom pobedom došli do drugog trijumfa u grupi i trenutno imaju šest bodova, dva više od Atletika koji igra od 21:00.

Prvi gol za Fejnord postigao je Himenez u 31. minutu, da bi Zeruki pre odlaska u svlačionicu povećao na 2:0.

Da bi Fejnord mogao do ubedljive pobede na ovoj utakmici pokazao je Himenez u 74. minutu svojim drugim pogotkom na ovom susretu. Do kraja utakmice Lacio je preko Pedra sa bele tačke u 83. minutu uspeo da smanji na 3:1.

LIGA ŠAMPIONA, TREĆE KOLO 

Grupa E

Fejnord – Lacio 3:1 (2:0)

(Himenez 31, 74, Zeruki 45+2 – Pedro (penal) 83)

21:00 Seltik – Atletiko Madrid

Grupe F

21:00 Njukasl – Dortmund

21:00 PSŽ – Milan

Grupa G

21:00 Jang bojs – Mančester siti

21:00 Lajpcig – Crvena zvezda

Grupa H

Barselona – Šahtjor 2:1 (2:0)

(Tores 28, Lopez 36 – Sudakov 62)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.