Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

BARSA JE U ČETVRTFINALU U domaćim takmičenjima mu ne ide, ali Ćavi zato grabi ka završnici Lige šampiona (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Barselona je među najboljih osam timova u Ligi šampiona. Katalonci ne znaju za trofej u ovom takmičenju punih devet godina, ali retko ko veruje da bi do njega mogli ove sezone.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Dortmunda protiv PSV u našoj kladionici je 2.15. Utakmica se igra u sredu od 21:00. 


Posle 1:1 u Napolju, Barselona je na svom terenu bila bolja od Napolija sa 3:1 i na taj način obezbedila je plasman u četvrtfinale. Ruku na srce, Napoli je mnogo ispod nivoa koji je bio prošle sezone.

Pored problema sa povredama, Ćavi je nastavio da ukazuje poverenje mladim fudbalerima i večeras je bio uspešan. Barselona je povela u 15. minutu kada je Fermin Lopez iskoristio odličnu asistenciju Rafinje.

Samo 60 sekundi kasnije, Brazilac je ponovo bio aistent, a Barselona je povela sa 2:0. Ovoga puta u listu strelaca upisao se Kanselo.

Uspeo je Napoli da se vrati u igri tako što je već u 30. minutu smanjio na 2:1 golom Rahmanija. Delio je Italijane u tim trenucima samo gol do produžetaka, ali do toga nije došlo.

Tačku na priču Barselone sa Napolijem stavio je iskusni lisac Robert Levandovskog. Poljak je u 83. minutu realizovao prelapu akciju svog tima i asistenciju Serđa Roberta.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.