Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

LIGA ŠAMPIONA Radnički pao u Atini

Darko Noveski

Objavljeno

,

Filip Filipović protiv "svojih" (Foto: Beta/AP)

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujeva izgubili su u gostima od Olimpijakosa sa 7:13 (2:3, 3:3, 1:5, 1:2), u utakmici sedmog kola Grupe A Lige šampiona.


ENGLESKA U sredu od 21 čas Mančester junajted dočekuje Lids. Četa Erika ten Haga je u sjajnoj formi, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.50.


Radnički je doživeo treći poraz u najjačem evropskom takmičenju i trenutno je četvrti na tabeli sa osam bodova, dok je grčki tim prvi sa šest pobeda i jednim porazom, odnosno 18 bodova.

Kragujevački tim je parirao Olimpijakosu u današnjem meču do sredine treće deonice i rezultata 6:6 nakon čega su izabranici Igora Milanovića serijom 5:0 prelomili meč.

Najefikasniji u grčkom timu bili su centri Konstantinos Murikis i Hristodulos Kolomvos sa po tri gola, dok je u timu Radničkog Miloš Ćuk postigao dva pogotka.

Radnički će u narednom kolu Lige šampiona, 18. februara, ugostiti upravo Olimpijakos, a pre toga Kragujevčane u subotu očekuje derbi u domaćem šampionatu protiv Novog Beograda.

A GRUPA, 7. KOLO:

Dinamo Tbilisi – Pro Reko 3:13
Olimpijakos – Radnički KG 13:7
Hanover – Vuljagmeni u toku
Jadran – Barseloneta u toku

B GRUPA, 7. KOLO:

Sreda:

18.30 Marsej – Breša
19.30 OSC Budimpešta – Ferencvaroš
19.30 Sabadelj – Novi Beograd
19.30 Špandau – Jug


Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.