Budimo u kontaktu

ABA LIGA

LJUT U IZLAGANJU ZA MEDIJE Obradović nezadovoljan igrom u poslednjoj četvrtini: O tome ćemo da pričamo na sastanku! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Željko Obradović na konferenciji za medije posle pobede nad Igokeom (Foto: Screenshot / Youtube / Budućnost VOLI)

Crno-beli su opravdali ulogu favorita i plasirali se u finale ABA Superkupa. Ipak, iako su vodili i sa 25 poena razlike, došli su u situaciju da im prednost bude ugrožena, što je nedopustivo, pa koja god faza sezone da je u pitanju.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Sevilje protiv Lansa je 1.98. Početak meča je zakazan za sredu od 21.00.


Nadigravši Igokeu, Partizan je došao u situaciju da se bori za prvi trofej u novoj sezoni – u ABA Superkupu. Dominirao je većim delom susreta i kada je delovalo da je sve gotovo, ekipa iz Laktaša se vratila u susret.

Sve se to dešavalo u poslednjoj četvrtini, na koju, očekivano, trener Željko Obradović nije bio zadovoljan. Najblaže rečeno:

– Radili smo jutros trening kao pripremu ove utakmice i objasnio sam igračima sve kvalitete igrača koje ima Igokea i neke stvari koje igraju u odbrani. U prvom poluvremenu smo igrali tečno u odbrani i napadu, ispoštovali su sve što smo pričali. Treća četvrtina u egalu, tu ima i logike, a o zadnjoj ne bih trošio reči, nešto o čemu ćemo da pričamo sutra ujutru na sastanku i na treningu – rekao je popularni Žoc, pa nastavio:

– Ekipa Igokee igra jako čvrsto, dobro su pokriveni na pozicijama sa igračima koji znaju da igraju pik-en-rol, imaju i šutere. Mislim da smo zasluženo pobedili i ušli u finale, na nama je da se pripremimo za sutra, ko god bio preko puta.

O igri Alekse Avramovića imao je samo reči hvale.

– Da, rekao sam vam da on ima tu povredu, natekao mu je malo zglob posle aviona. Trebalo mu je da odradi trening, neke stvari koje njemu prijaju. Uradio je sve, osetio se bolje i rekao je da može da pomogne timu. Za tih devet minuta, izuzetno korektno što se tiče svega.

Kaže da je Superkup specifično takmičenje i da je zbog toga koristio skoro sve igrače tokom prvog poluvremena.

– Superkup je takmičenje, tako da se igra dan za danom. Naravno da se vodi račune o minutaži i neuobičajeno je da se svi igrači koriste u prvom poluvremenu. Danas sam koristio sve osim Balše Koprivice. Prvo poluvreme je bilo odlično, drugo je bilo odrađivanje. Totalno nebitno, sada se okrećemo finalu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.