Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

LOGIČAN POTEZ Partizan ne igra u Kragujevcu

Emir Selmani

Objavljeno

,

Igrači Partizana posle trijumfa nad Sabahom (Foto: Starsport)

Istrošili su se fudbaleri Partizana u tročasovnoj borbi protiv Sabaha za plasman u plej-of Lige konferencija. Tamo crno-bele 24. avgusta u Danskoj i nedelju dana kasnije u Humskoj očekuju dueli protiv Nordsjelanda.


ENGLESKA: Notingem Forest i Šefild junajted sastaju se u 20.45, a kvota naše kladionice na tip 1 je 1.95.


Zbog toga je i logična odluka uprave da se odloži meč četvrtog kola Superlige protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je bio zakazan za nedelju (17.15). Domaćin nije imao ništa protiv ideje kluba iz Humske, a ostaje samo da odluku potvrdi i Zajednica klubova Superlige.

Biće potreban odmor ekipi Igora Duljaja pred prvi meč protiv Nordsjelanda. I interes srpskog fudbala je u pitanju.

3 Komentara

3 Comments

  1. TzT

    18.08.2023. at 10:21

    Ali se kuka kad Zvezda odlozi ha ha.A partizan radi isto godinama.

  2. NAVIJAČI PARTIZANA SVIH FRAKCIJA VOLE PRIJEŠEDNIKA AAAVVAAA

    18.08.2023. at 10:47

    PA REKO AV! MORA SE POMOĆI JSD!

  3. BAHATO I NADMENO

    19.08.2023. at 06:45

    🗣 Oj, Srbijo među šljivama: Nekima se pak ne izlazi u susret, i kad traže odlaganje… jedino dvoglava aždaja iz prestonice može da radi šta i kako hoće.👿 Sramota!🤢

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.