Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PREDSEDNIK SRBIJE O PARTIZANU Dali smo im hibridnu travu, da nema one zemljice…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Aleksandar Vučić (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/MO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na odlazak na meč između Crvene zvezde i Fjorentine, a govorio je i o Partizanu i hibridnoj podlozi koja je postavljena na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su na njoj upisali obe pobede ove sezone pred svojim navijačima – protiv Radničkog iz Niša (2:1) u prvenstvu i Sabaha u trećem kolu kfalifikacija za Ligu konferencija (2:0, penalima 5:4).


ENGLESKA: Notingem Forest i Šefild junajted sastaju se u 20.45, a kvota naše kladionice na tip 1 je 1.95.


– Idem da otvorim stadion u Leskovcu, to je prvi stadion koji ćemo da otvorimo sada kada Čukarički igra protiv Olimpijakosa. To nije nacionalni stadion, ali je stadion koji pripada državi Srbiji. Naći ćemo operatera za stadion, nećemo da ostavljamo to lokalnim samoupravam.  Predivan je stadion, završili smo ga još u februaru, ali ubi nas ta hibridna trava što smo sad i Partizanu nameštali sada, da mogu da igraju, da nemaju onu zemljicu ispred golmana. To je sve uradio FSS uz podršku UEFA, nije palo s neba. Otvaramo stadione, bolnice, domove zdravlja, nove fabruke – rekao je Vučić.

11 Komentara

11 Comments

  1. NAVIJAČI PARTIZANA SVIH FRAKCIJA VOLE PRIJEŠEDNIKA AAAVVAAA

    18.08.2023. at 09:54

    VOLIMO TE PRIJEŠEDNIČE DO NEBA I DALJE I MLOGO TI FALA ZA SVE ,A POSEBNO ZA OGROMNE BUDŽETE I I ZA KK I ZA FK A POSEBNO ZA FRENKA KAMINSKOG! U potpisu NAVIJAČI PARTIZANA!

    • dr Covkins.

      18.08.2023. at 10:11

      Hvala za Neipira od 2.5milki,

      • Dr Terzinjo

        18.08.2023. at 12:46

        Pa i na Marakani nova trava,zašto pominjem samo Partizan,kao zaboravio Zvezdu.

  2. Aca

    18.08.2023. at 10:10

    A koliko si dao Zvezdi,namestio joj Gasprom i jos desetine sponzora tako da moze da dovodi po deset i kusur igraca za fudbslski i kosarkaski klub.Pored toga i drzavni budzet joj je na izvolte.Tako da je navedeno SICA da nam se zamazu oci.

    • NAAAJVEĆI NAVIJAČ JSD AV AV AV AV AV AV AV AV

      18.08.2023. at 10:28

      JESTE GOSPODINE,ZA SVE STE U PRAVU,ALI “CIGANI” NE ZNAJU DA IZRAZE ZAHVALNOST KAO NAVIJAČI KK I NK JSD PARTIZAN ,ČITAJ CROATIZAN TJ.GLODARISTAN! A JAA UPRAVO ŽAARKO ŽELIM DA MI SE NAROD BAVI OVIM STVARIMA ,TJ. KOME SAM VIŠE DAO JEDNIMA ILI DRUGIMA

    • Bgd

      18.08.2023. at 15:55

      Druže, Gazprom je došao u Zvezdu pre Vučića zahvaljujući Petru Škundriću. Nije lepo pričati neistine.

  3. Crni Roko

    18.08.2023. at 11:17

    Prvo ti unisti sportsko drustvo i dva vodeca kluba u njemu a onda ide prica o jecenoj hibridnoj travi.Sns junajted ima neogranicen budzet za okvire balkanskog fudbala i svaku mogucu podrsku.Partizan je kao golf 2 a skupljaci perja kao Bmw.Vi ste sramota Srbije jer kada prodje ovo ludilo ostace zapisano da ste bili vojska ovog rezima.Ali vi za stid ne znate jer da znate ne bi sami sebe zvali ciganima.

  4. Crni Roko

    18.08.2023. at 11:34

    Koliko ima skupljaca perja koji su za hospitalizaciju to je nestvarno.Sluge i botovi rezima pricaju nesto za Partizan a njihov vodja im sve obezbedio da mogu da rade sta hoce i sale se u ovoj ligi zvezdinih prijatelja.

    • Bgd

      18.08.2023. at 15:56

      Učili smo od vas kako se to radi. Videli smo šta je radio pok.Mirko Marjanović pa posle Tole, lekcija naučena.

  5. Duh koji lebdi nad Marakanom

    18.08.2023. at 15:51

    U sve se meša pa čak i u travu ispred gola na JNa

  6. U SVE SE MEŠA

    19.08.2023. at 07:28

    👀 Ma, pljunuti “DIJAMANT” margarin… isti – istacki!👄

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.