Budimo u kontaktu

KATAR 2022

LOŠE VESTI ZA “ORLOVE” Tite obavestio igrače o tome ko će da igra protiv Kameruna, sve potvrdio vezista!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Fabinjo na konferenciji za novinare (Foto: Beta/AP)

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite napraviće izmene u ekipi za utakmicu protiv Kameruna u poslednjem kolu grupe “G” na Svetskom prvenstvu.


SVETSKO PRVENSTVO Hrvatska od 16 časova u derbiju igra protiv Belgije. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.70.


Brazil je već obezbedio plasman u osminu finala, a Tite želi da omogući rezervistima veću minutažu, odnosno sedmorici igrača koji još nisu nastupili u Kataru.

Tite nam je rekao posle utakmice protiv Švajcarske da namerava da napravi promene u sastavu. Rekao je da želi da svi igraju i mi smo zadovoljni tom odlukom – rekao je brazilski reprezentativac Fabinjo.

Fudbaleri Brazila igraju u petak od 20 časova protiv Kameruna, utakmicu poslednjeg trećeg kola Grupe G na Mundijalu u Kataru. Brazil ima šest bodova i potreban mu je bod da osvoji prvo mesto u grupi, Švajcarska ima tri boda, a Kamerun i Srbija po bod.

Tite planira da na golu bude Ederson umesto Alisona, veteran Dani Alves će biti u odbrani, a Fabinjo u sredini terena. Očekuje se da će u napadu igrati Antoni i Gabrijel Martineli. Utakmicu će zbog povreda propustiti Nejmar, Danilo i Aleks Sandro. Nove informacije iz tabora Brazila glase da će Nejmar najverovatnije da preskoči i meč osmine finala.

Brazil 11. put uzastopno pokušava da osvoji prvo mesto u grupi na svetskim prvenstvima. Neporažen je u poslednjih 17 utakmica u grupi, uz 14 pobeda i tri remija. U poslednjih 29 utakmica u grupnoj fazi Brazil je izgubio samo jednom, protiv Norveške 1998. godine u Francuskoj.

Kamerun pokušava da prodje grupnu fazu prvi put od plasmana u četvrtfinale 1990. godine, kada je ekipu predvodio napadač Rože Mila.

PREPORUČUJEMO:

DEGENEK ZA MAXBET SPORT: Uspeli smo, nećemo da menjamo naš stil ni protiv Mesija!

DVA DANA ODMORIO, PA LOCIRAO PROBLEM Rade Bogdanović o dolasku supruga fudbalera u bazu u Kataru (VIDEO)

5 Komentara

5 Comments

  1. Mile

    01.12.2022. at 12:59

    A naši vec misle da pobedom idu dalje, a Kamerun pobedom razvaljuje naše ”šminkere”!

  2. Sladjan

    01.12.2022. at 13:25

    A koja budala na ovom svetu veruje da Kamerun može nekog pobediti ili igra nerešeno…..samo naši slepci koji nas godinama brukaju gde god se pojave!!!!Kamerun večito gubio na SP.a nama uzeo bod!!!!to je zbog našeg loše igre ne zbog njihovog kvaliteta!!!

    • Miki

      01.12.2022. at 14:16

      Niko nije ni pomislio da Tunis može da pobedi rezerviste Francuske pa je pobedio i umalo prošao dalje. Fudbal je čudna igra.

    • Miloš

      01.12.2022. at 14:22

      Andjuse ti li si?:))Zivo me interesuje tvoja zivotna priča i kako si stigao do prvog miliona!:)))

  3. Šone

    01.12.2022. at 13:58

    Rezerve Brazila bi u svakoj drugoj Reprezentaciji, bili starteri.Jedan Žezus rezerva, to govori koliko su jaki.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.