Budimo u kontaktu

ITALIJA

LOTITO “BOCNUO” NAVIJAČE: Sergej je naš Dibala! Roma je već prodala 35.000 sezonskih ulaznica, gde ste vi?

Darko Noveski

Objavljeno

,

Klaudio Lotito dominira (Foto: Printscreen)

Za ljubitelje fudbala u Srbiji biće veoma interesantna sezona u Seriji A, jer naši najbolji igrači igraće u Kalču. Dušan Vlahović je zvezda Juventusa, Sergej Milinković-Savić je ostao u Laciju, Luka Jović je pojačao Fjorentinu, a u istom klubu je Nikola Milenković. Nemanja Matić je obukao dres Rome.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA Linfild od 20.45 dočekuje Bodo, a kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.53.


Upravo je velika trka u Rimu gde navijači “vučice” likuju posle dolaska Paola Dibale. To je bio povod da se oglasi prvi čovek Lacija i “pecne” svoje navijače. On je poručio da je Sergej Milinković-Savič, Paolo Dibala za Lacio.

Sergej Milinković-Savić je naš Dibala. Zadržati ga osmu godinu je najvažniji posao u Seriji A. Napravili smo sjajan tim. Nemamo na čemu da zavidimo drugoj strani – poručio je Lotito.

Potom je predsednik Lacija udario na svoje navijače. Na brutalan način. Čeka se odgovor.

Stvorili smo izvanredan tim, sad ste vi na potezu. Kad ćete kupiti sezonske ulaznice? Roma je već prodala 36.000 pretplatnih karata, a mi samo 8.500 – upitao je lacijale, Klaudio Lotito.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKANTNO OTKRIĆE Ronaldo bio na tretmanu koji koriste porno glumci

Severna Makedonija imenovala novog selektora

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.