Budimo u kontaktu

EVROLIGA

LUDILO NA ULICAMA PARIZA “Grobari” sačekali Lesora, a onda je nastao spektakl (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Printskrin/Instagram/pbg.news

Sjajna sezona je iza košarkaša Partizana. Crno-beli su posle 10 godina osvojili ABA ligu, dok im je za malo izmakla top 8 faza u Evroligi. Posle odličnih igara svih košarkaša u tima Željka Obradovića, u Humsku su počele da stižu razne ponude.


EP U21: Kvota na pobedu Italije protiv Norveške u našoj kladionici je 1.60. Meč počinje u 20:45. 


Najpre je u ponedeljak veče “Jurohups” objavio da će kapiten Partizana, Kevin Panter, karijeru da nastavi u Barseloni. Dok su “grobari” pokušavali da se oporave od šoka, stigla je nova vest. Veliki miljenik crno-bele publike, Matijas Lesor, postaće novi košarkaš Panatinaikosa.

Doskorašnji centar Partizana je u utorak veče napustio Beograd, a MaxBet Sport je objavio eksluzivne fotografije francuskog košarkaša sa beogradskog aerodroma. Miljenik “grobara” se najpre uputio u Pariz, a tamo ga je dočekao spektakularni doček navijača Partizana.

Koliko je Lesor značio crno-belima i da je postao jedan od najvoljenijih stranih košarkaša, svedoči snimak koji je zabeležila njegova supruga Trejsi na jednoj ulici u Parizu. “Grobari” su sačekali Lesora, a onda je usledila pesma uz koju je on proslavljao svaku pobedu ove sezone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

U sezoni koja se nedavno završila, Lesor se našao u idealnoj petorci Evrolige sa prosekom od 12 poena po meču, 7.1 skokom, uz sjajnih 67.4 odsto uspešnosti u šutu iz igre. Pre Matijasa Lesora u ekipu grčkog velikana stigao je i jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde, Luka Vildoza.

3 Komentara

3 Comments

  1. Samo Partizan

    28.06.2023. at 09:31

    Nije ljubav ….mnogo više od toga…

  2. Bravo

    28.06.2023. at 09:47

    JSD,društvo.

  3. franjin sljam

    28.06.2023. at 12:36

    Franjini sledbenicii

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.