Budimo u kontaktu

ITALIJA

LUDILO U NAPULJU Gol Vlahovića, tri crvena kartona i prolaz “viole” u četvrtfinale (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dušan Vlahović postigao prvi gol za Fjorentinu (Foto: Beta/AP)

U osmini finala Kupa Italije videli smo veliko iznenađenje, pošto je Fjorentina kao gost na stadionu “Dijego Maradona” pobedila Napoli posle produžetaka 5:2.


Naša kladionica nudi kvotu 1.93 da će na meču Nemačka – Belorusija biti postignuto manje od 59 golova.


Spektakl! Kako drugačije da se opište utakmica na kojoj smo videli sedam golova i tri crvena kartona. Gol za goste postigao je i fantastični Dušan Vlahović, ali idemo redom.

Fjorentina je povela u 41. minutu, Saponara je uposlio Vlahovića, a ovaj je pogodio – 0:1. Ipak, radost gostiju bila je kratkog daha. Petanja je u 44. minutu uposlio Mertensa, a ovaj poravnao 1:1. U nadoknadi prvog poluvremena gosti su ostali sa deset igrača na terenu. Golman Dragovski je napustio svoj kazneni prostor i kao zadnji igrač odbrane je oborio napadača domaćina. Dobio je direktan crveni karton.

To nije sprečilo goste ponovo povedu. Igrao se 58. minut kada je Biragi sjajno pogodio – 1:2. U 84. minutu crveni karton je dobio napadač Napolija Lozano i tada se igralo 10 na 10. Delovalo je da je Fjorentina blizu pobede, pa ne čudi da je trener Italijano izveo iz igre Vlahovića. To mu se obilo o glavu u 95. minutu kada je Petanja izjednačio na 2:2. Sreća po Fjorentinu je bila ta što je u produžetke ušla sa igračem više, jer je Ruiz dobio drugi žuti karton.

Fjorentina je brojčanu prednost iskoristila i postigla čak tri gola. U nadoknadi vremena prvog produžetka za 2:3 pogodio je bek Venuti. U 108. minutu je pitanje pobednika rešio napadač koji je ušao umesto Vlahovića – Pjontek – 2:4. Konačnih 2:5 postavio je Maleh golom u 119. minutu.

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.