Budimo u kontaktu

NBA LIGA

LUKA, DA LI SI REALAN?! Pogledajte nestvarnu trojku Dončića kojom je “zapečatio” pobedu Dalasa! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Luka Dončić (Foto: Beta/AP)

Slovenački reprezentativac često pravi čuda na terenu, ali ovoga puta kao da je prevazišao samoga sebe. Ruku na srce, imao je malo sreće, mada pitanje je da li kod njega postoji nešto što nije čista veština.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na igru NG za utakmicu IMT – Crvena zvezda je 1.70. Početak meča je zakazan za 18.30.


Dalas je posle dramatične završnice u noći između petka i subote savladao Bruklin sa 125:120. Pri nerešenom rezultatu 120:120, naravno, odgovornost je preuzeo Luka Dončić. Delovalo je da je u bezizlaznoj situaciji, našao se opkoljen blizu aut linije i…

Prosto, bacio se u stranu, “zafrljačio” loptu iz neke vrste horoga, koja je od tablu prošla kroz obruč! Ovaj neverovatni pogodak je, ispostavilo se, bio odlučujući za pobedu Meveriksa. Pogledajte:

Vredi da se pomene da je Luka Dončić na ovom meču dominirao zabeleživši čak 49 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Nema šta, veliki majstor svog zanata.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.