Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NBA LIGA Bogdanović odličan u porazu Atlante, Micić i Marjanović “na kašičicu”… (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Bogdan Bogdanović (Foto: Beta/AP)

S obzirom na to da u najkvalitetnijoj ligi na svetu ima veliki broj srpskih igrača, svake noći će imati o čemu da se piše kada je u pitanju košarka. Tako je bilo i prethodne, kada su na terene širom Sjedinjenih Američkih Država istrčala njih četvorica.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na igru NG za utakmicu IMT – Crvena zvezda je 1.70. Početak meča je zakazan za 18.30.


Jedan od njih je bio i Bogdan Bogdanović, koji je odigrao odlično za Atlantu protiv Njujorka u dvorani “Stejt Farm Arena”. Nažalost po njega, Hoksi su izgubili sa 126:120, ali ako mu je za ikakvu utehu, on je pokazao da se nalazi u solidnoj formi.

Popularni Bogi je ovoga puta postigao 16 poena, uz veoma dobrih 44.4 odsto uspešnosti u šutu van linije 7.24 metara. Na terenu je proveo nešto manje od 26 minuta, meč je počeo sa klupe, a pored pomenutog košgeterskog učinka je dodao i po skok i ukradenu loptu, kao i tri asistencije.

Takođe, zanimljivo je da je bio jedan od samo dvojice igrača iz redova “jastrebova” koji nisu imali negativnu plus/minus statistiku. Kapiten srpske reprezentacije je bio na nuli, što govori da je Atlanta igrala dobro dok je on bio na parketu.

Kada su ostali srpski košarkaši u pitanju, Vasilije Micić je u pobedi Oklahome siti protiv Klivlenda (108:105) postigao tri poena za šest minuta, dok je Boban Marjanović u porazu Hjustona od San Antonija (126:122) ubacio četiri poena za sedam i po minuta na terenu.

NBA LIGA, PETAK/SUBOTA
Memfis – Denver 104:108
Šarlot – Detroit 99:111
Klivlend – Oklahoma siti 105:108
Boston – Majami 119:111
Atlanta – Njujork 120:126
San Antonio – Hjuston 126:122
Čikago – Toronto 104:103
Dalas – Bruklin 125:120
Juta – LA Klipers 120:118

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.