Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Igrači Panatinaikosa vide Partizan na fajnal-foru! Vildoza nije dao glas Zvezdi! Brutalno iskreno odgovorio navijaču

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Luka Vildoza (desno) je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu (Foto: Starsport)

Nova sezona Evrolige je na pragu. Svi u startu imaju iste pozicije, a s vremenom će stvari da se iskristališu.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Jang Bojsa (21:00) je 2.15.


Sada je vreme za ankete i prognoze. Kvartet Panatinaikosa Luka Vildoza, Matijas Lesor, Kajl Gaj i Aleksander Balcerovski su prognozirali ko će da se plasira na fajnal-for. Svi su glasali za Partizan! Razmljivo, četiri glasa odneo je i Panatinaikos, a jedinstveni su bili i po pitanju Real Madrida. Po glas su dobili Monako, Fenerbahče, Barselona i Makabi.

Niko, dakle, među četiri najbolja tima u ligaškom delu Evroilge nije video Crvenu zvezdu. Niko, pa ni Luka Vildoza, koji je prošle sezone nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana.

Pored Partizana Luka Vildoza na fajnal-foru očekuje još Monako, Real Madrid i Panatinakos. Njegov izbor nije bio po volji navijačima crveno-belih…

Jednom od njih je, s tim u vezi, odgovorio:

– Neki to zovu ljubav, drugi zovu to realnost, brate. Uvek sam iskren u svojim odgovorima.

7 Komentara

7 Comments

  1. Xristodulu

    04.10.2023. at 14:02

    Ma sta mu odgovaras , dobice po tamburi 15 razlike od Zvezde ovde i to ti je to . Ako njegov panatinaikos ode na F4 ja cu loptu da pojedem

  2. ISTINE RADI

    04.10.2023. at 14:06

    VILDOZA LUKA??! OBIČAN DERPE I OBIČAN LAŽOV! CELU SEZONU JE LAGAO DELIJE DA ON SIGURNO OSTAJE, A MOŽDA I FAKU I NARAVNO SVI SMO ZNALI DA JE OBIČAN JUDA ISKARIOTSKI, ALI KAD SVE STAVIMO NA PAPIR ,ZVEZDA JE REALNO DANAS BOLJA OD ONE PROŠLOGODIŠNJE,A TRINKI JE NEŠTO PRIČAO MALOPRE. OKO PARTIZANA!

    • Zvezda IDEA ZAGREB

      04.10.2023. at 15:04

      ISTINE RADI…opet ces na kraju sezone roniti suze…

      • Mile

        04.10.2023. at 17:33

        Auuuu al smo se uobrazili, čuj opet, kao da se to svake godine dešava 🤣😂 Dugih i predugih osam godina smo vas k…li ko zečeve, franjevačka sekto 🤡😁

  3. Obelix

    04.10.2023. at 14:15

    Ne vidim bilo koji nacin da ove godine Zvezda ne osvoji EL.

    • Krcunov si potomak mali I uplakani!

      04.10.2023. at 15:01

      Krcunova devojcice Krcunova Zvezdana je ugasena 2011…mozda FMP2 nesto osvoji…

  4. Lik

    04.10.2023. at 15:00

    Je teški prevarant,a vidim njegov Pao kako igra, Olimpijakos ga ponizio.Ova Zvezda je tri puta jača, nego njegova, gde je više bio u klubovima, nego što je trenirao. Klasičan folirant i kvazi ženskaroš.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.