Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

MA, KAKAV MBAPE!? Real dogovorio transfer brazilskog čuda od deteta (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Florentino Perez doveo "vunderkinda" (Foto: Beta/AP)

Real Madrid je želeo Erlinga Halanda i Kilijana Mbapea, a sada se okreće oprobanom dobrom receptu. Dovođenju mladih supertalenata iz Brazila.


SVETSKO PRVENSTVO: Kvota naše kladionice na igru ug 1P2+ za utakmicu između Hrvatske i Brazila od 16.00 je 2.75.


Tako je bilo sa Robinjom. Nastavilo se sa Vinisijusom Žuniorom i Rodrigom. Sada je novi “vunderkind” pred vratima “Santjago Bernabeua”.

Novi član “kraljevskog kluba” je Endrik. Supertalentovani fudbaler Palmeirasa. Mladi napadač ima svega 16 godina, pa će u Madrid tek jula 2024. godine kada napuni 18 godina. Do tada će da nosi dres Palmeirasa.

Real će Palmeirasu uplatiti 60 miliona evra na ime obeštećenja, dok će dodatnih 12 miliona “evropskih novčanica” dobiti kroz razne bonuse, te će ukupna vrednost transfera biti 72 miliona evra. Podsetimo, u trku za supertalneovanog šesnaestogodišnjaka bio je uključen i Pari Sen Žermen, ali je na kraju ipak Real ispunio sve uslove. Endrik je za prvi tim Palmeirasa sedam mečeva i uz to zabeležio tri gola.

PREPORUČUJEMO:

NE PREDAJE SE Bivši napadač Partizana novi “kamiondžija”

IVANOVIĆ O KAMPACU Duško se samo nasmejao i poručio….

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.