Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MAČ SA DVE OŠTRICE Olajinku čeka duga pauza? MaxBet sport dobio informacije iz Praga o povredi Nigerijca…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Olajinka sa dresom Crvene zvezde (Foto: FK Crvena zvezda)

Čekale su se sa nestrpljenjem vesti iz Praga. U jednom duelu defanzivac Hradeca nije bio oprezan, naleteo je na novog napadača Crvene zvezde koji nastupa za Slaviju do kraja sezone.


SRBIJA U sredu od 18.30 Crvena zvezda gostuje Napretku u Kupu Srbije. Zna Zvezda da se muči u Lazarevom gradu, a kvota na X u kladionici MaxBet je 5.10.


Spominjalo se da je problem tetiva i da sledi dug oporavak, ali kako otkriva MaxBet sport Piter Olajinka je u ponedeljak uradio detaljne preglede i ustanovljen je stepen povrede. Prema informaciji našeg portala u pitanju je samo nategnuće zadnje lože tako da igrač nije izvukao deblji kraj.

Nije u pitanju ništa stršno, a dve nedelje biće dovoljno da odlični napadač bude spreman za finiš sezone i odlučujuće mečeve u trci Slavije za odbranu titule. Laknulo je rukovodstvu šampiona Srbije koji prate svaki korak Nigerijca.
Pristalice Slavije su zabrinute što jedan od aduta mora da preskoči veliki derbi u sredu kada sledi finale Kupa Češke protiv Sparte.

Olajinka je pet godina golovima pisao istoriju kluba, donosio trofeje i pobede u Evropi. Rastanak sledi 27.maja, kada je na programu poslednje kolo prvenstva Češke. Ove sezone je odigrao u svim takmičenjima 33 utakmice, postigao je 17 golova i imao sedam asistencija za 2.686 minuta na terenu.

Nema dileme da Zvezda dobija ekstra pojačanje za Ligu šampiona.

PREPORUČUJEMO:

AU, PAKAO! “Grobari”, pogledajte naslovnu stranu “Marke”! Strah! (FOTO)

ŠTA SU SUDIJE GLEDALE? Zašto Evroliga nije kaznila i Hezonju? Hrvat je morao na “hlađenje” (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Mnogo

    02.05.2023. at 11:40

    Ste ,kontradiktorni.Jad čovek pročita naslov,i onda tekst.Pomislio bi neko da pauzira šest meseci.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.