Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Madriđani ozvaničili novo pojačanje… U “kraljevski klub” došao najbolji skakač Dži lige

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Real Madrid je morao da nađe rešenje na poziciji krilnog centra. Posle šest godina Trej Tompkins je napustio klub i otišao u Zenit, a Entoni Rendolf je doživeo tešku povredu. Klub je zvanično saopštio da je stigao Francuz Petr Korneli (26 godina, 211 cm).


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Fenerbahčea protiv Diama iz Kijeva je 1.93. Meč počinje u 19:00.


Prošle sezone Korneli je bio član Denvera. Za Nagetse nije igra mnogo – 13 mečeva, 2,9 minuta u proseku. Za to vreme beležio je 1.1 poen i 1.1 skok. Denver ga je “katovao” 9. januara.

Potom je otišao u Dži ligu, gde je pokazao koliko može. Prosečno je beležio 17.8 poena, 12,8 skokova i 2.9 asistencija, a za Grend Repids Gold odigrao je 21 utakmicu. U proseku je pogađao 2.2 trojke po meču (36,7 odsto uspešnosti šuta), a bio je najbolji skakač lDži ige.

On je četvrti Francuz koji oblači dires Reala. Pre njega to su učinili Vinsen Poarije, Geršon Jubusele i Fabija Kozer.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlahović: Ne smatram da sam kao Đoković

POTRESNA ISPOVEST Musa: Grkljan mi je bio pomeren u stranu, mislio sam da ću da umrem!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.