Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MAHALBAŠIĆ: Nije nivo Superlige da nas gađaju kamenicama sa tribina! LALATOVIĆ: Bog nas je pogledao!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Trener Proletera Zumbul Mahalbašić (Foto: Arena sport/Printscreen)

U 35. kolu plej-auta Superlige Srbije Radnički je na stadionu “Čika Dača” slavio protiv Proletera sa 2:1. Novosađani su do 86. minuta imali vođstvo.


Na meču Atletiko Madrid – Real M, naša kladionica nudi kvotu 3.45 za igru 1-1.


Trener gostiju Zumbul Mahalbašić bio je revoltiran po završetku utakmice. On se požalio na nesportsko ponašanje navijača na tribinama legendarnog stadiona “Čika Dača”.

Na nas je uticao veliki pritisak sa tribina. Gađali su nas kamenjem. To ne sme da se dozvoli, to nije nivo Superlige Srbije. Primili smo dva gola, jedan iz penala, drugi posle konfuzije nakon prekida. Ipak, vratiću se na dešavanja van terena. Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju. To nije za ovaj nivo takmičenja. Borićemo se rovovski do kraja da izborimo baraž – rekao je za TV “Arena sport”, Mahalbašić.

Sa druge strane zadovoljan je bio Nenada Lalatović i poručio da jedna pobeda do kraja njegov tim ostavlja u eliti.

Dominirali smo 90 minuta. Bog nas je nagradio. Videli ste zicer koji je promašio Mirić Najjači smo kada je najteže. Treba nam još jedna pobeda da ostanemo u ligi, to ova publika zaslužuje – euforično je prokomentarisao utakmicu Nenad Lalaltović.

TUČA, DVA PENALA, ZICERI MIRIĆA I NA KRAJU “IZ DVA U JEDAN” Lala se džabe nervirao, Radnički slavio za baraž (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.