Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

MAJAMI Lajović protiv Alkaraza igra i za Novaka

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Dušan Lajović (Foto:Beta/AP)

Sjajno igra Dušan Lajović u Majamiju. Fenomenalan je bio Duci u prvom kolu i slobodno se može reći razbio Edija Mareja sa 2:0. Lajović se tu nije zaustavio i u noći petak na subotu je došao do nove velike pobede.


EURO 2024: Španija dočekuje Norvešku od 20:45. Kvota u našoj kladionici na igru GG je 2.38.


Lajović je bio bolji od domaćeg tenisera Maksima Kresija sa 6:4, 7:6. Naš teniser je ovom pobedom zakazao meč sa trenutnim brojem jedan, Karlosom Alkarazom. Dušan će u ovom meču da igra za svoj novi uspeh, ali i za pomoć Novaku Đokoviću da se vrati na prvo mesto ATP liste. Ukoliko Alkaraz želi da zadrži prvo mesto moraće da trijumfuje i na turniru u Majamiju, a nadamo se da bi upravo Lajović mogao da mu pokvari planove.

Miomir Kecmanović se takođe plasirao u treće kola Majamija, on je posle tri sata savladio Uga Umbera sa 2:1. Kecmanovića u narednoj rundi očekuje težak meč protiv Andreja Rubljeva.

PROČITAJTE JOŠ:

ODUŠEVLJEN “GROBARIMA” Eksum nije mogao da veruje šta vidi: Teško je da se ostane ravnodušan na to… (VIDEO)

BORBA ZA PLEJ-OF NA ZAPADU Ni fenomalni Dončić nije pomogao Dalasu, Lejkersi ponovo žele na vrh (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.