Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

Trener Makabija: Želimo da igramo svoju igru, ali je Zvezda jaka (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Barak Baher (Foto: Youtube.com/.Maccabi Haifa F.C)

Makabi i Crvena zvezda sastaju se u sredu od 21 sat u Haifi u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Tim povodom se novinarima obratio trener izraelskog šampiona Barak Baher.


KUP AUSTRALIJE: U sredu od 11:30 igraju Avondejl – Brizbejn roar, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.53. 


Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred – rekao je Baher i dodao:

Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i rano postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome.

Makabiju je odbijen zahtev za odlaganje prvenstvenog meča protiv Šahnina. Tako će tim iz Haife da igra za vikend, dok će crveno-beli da se odmaraju jer im je odložen meč protiv Čukaričkog.

Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu – jasan je Baher.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanković u Haifi rekao da igrači Makabija imaju brzinu i lukavstvo, a potom odgovorio na izjavu fudbalera Partizana

KVALIFIKACIJE ZA LŠ Bodo bolji od Dinama, Rendžers bez prednosti ide u Holandiju (VIDEO)

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.