Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MALER ILI NEŠTO DRUGO? Partizan nema sreće sa sudijom Mitićem! Potvrdilo se to i u Bačkoj Topoli

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Milan Mitić je sudio subotnji meč između TSC-a i Partizana (Foto: Starsport)

Beogradski posrnuli gigant je ponovo šokirao, ovoga puta pošto je u 96. minutu ispustio pobedu protiv TSC-a u Bačkoj Topoli. Dobar deo stručnog štaba je, nezadovoljan urađenim poslom glavnog arbitra, po poslednjem sudijskom zvižduku krenuo ka njemu kako bi ga žustro kritikovao.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Novog Pazara u istoimenom gradu protiv Radničkog 1923 je 2.30. Početak meča je zakazan za 18.55.


Privilegiju da deli pravdu u derbiju prvog kola Superlige Srbije između TSC-a i Partizana u Bačkoj Topoli je dobio Milan Mitić iz Leskovca. Može da se kaže da je imao pune ruke posla. Dosudio je dva penala, jedan crveni karton, više puta je koristio VAR tehnologiju… Meč je na kraju okončan sa 3:3, što je dovoljno govori o atraktivnosti utakmice.

Ipak, iz redova crno-belih su pojedini smatrali da pomenuti arbitar nije odradio dobar posao, te da ih je oštetio. Zbog toga su krenuli na njega po završetku susreta, pa je čak i trener Igor Duljaj morao da reaguje kako bi stao između svojih besnih saradnika i sudije.

Zanimljivo je da je ovo samo još jedan neuspeh Partizana kada je Milan Mitić delegiran za njegov meč. Naime, u poslednjih sedam utakmica kada je Leskovčanin glavni arbitar, crno-beli su samo dva puta pobedili. Pre TSC-a, oni su remizirali sa Vojvodinom u Novom Sadu (2:2), izgubili od Čukaričkog na Banovom brdu (1:0), a tu su i još dva nerešena rezultata – protiv Crvene zvezde (0:0) i ponovo TSC-a (0:0).

Važno je da se napomene da je pre ovih utakmica Partizan vezao 10 uzastopnih pobeda kada je Milan Mitić sudija i da su pomenuti “kiksevi” došli u periodu kada je tim iz Humske bio u ozbiljnoj krizi zbog čega je na kraju takmičenje završio tek kao četvrtoplasirani na tabeli.

10 Komentara

10 Comments

  1. Dr Terzinjo

    30.07.2023. at 08:28

    Mitic je tezak raz..bojnik i neka familija onog faraona.

    • Mile

      01.08.2023. at 07:03

      Kumovi su, koliko čujem.

  2. Krcunov sljam

    30.07.2023. at 08:32

    Perfidna kradja Partizana po komandi crvenog zla.

    • dragan

      30.07.2023. at 14:03

      Pardon, “kralja cigana”crnog-kokardaškog zl, obožavaoca opajdare iz rupe!

  3. Zoran

    30.07.2023. at 09:20

    Pocelo je opet isto sudija los a FSS naravno cuti, dokle vise, eto zato nema gledalaca na fudbalu

  4. Leskovčanin

    30.07.2023. at 09:34

    Mitić je kadar SNS junajteda,jer ima svoje funkcije u Leskovcu,i naravno radi samo ono što mu se naredi,sprovodi samo naređenja u delo

  5. Boj

    30.07.2023. at 09:36

    Tražiti izuzeće Mitića da ga više nema kada god i bilo gde igra Partizan!

  6. Doktor fudbala

    30.07.2023. at 09:38

    A što se pravimo ludi kada znamo ko odredjuje sudije i pravi montirani žreb pa zvezda u prvih deset kola samo jednom van Beograda

  7. Bari 91

    30.07.2023. at 09:40

    U ovakvoj ligi ni Real ne bi bio prvi.Cigsnska mašinerija radi po svom scenariju,gde je Saopštenje.

  8. Milan

    31.07.2023. at 10:46

    Imamo li mi, Fk. Partizan, nwkog pametnog, da izda zvanično saopštenje za javnost… Ili će ići, sve, kao i do sada, pi difoltu… Malo neslaganja, malo nezadovoljstva.. I na tome ostaje..?!? Šta se ovo dešava?
    Zašto se ćuti i dokle…???

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.