Budimo u kontaktu

NEMAČKA

Manuel Nojer polomio nogu na skijanju i završio sezonu (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Manuel Nojer (Foto: Beta/AP)

Golman Bajerna Manuel Nojer propustiće ostatak sezone jer je na skijanju slomio nogu. Kapiten reprezentacije Nemačke je na Instagramu objavio da je operisan u petak, uz fotografiju u bolničkom krevetu sa desnom nogom u gipsu i zavojem na levoj ruci.


SERIJA AB: U nedelju od 12:30 igraju Kaljari – Peruđa, a u kladionici Maxbet je kvota na pobedu domaćina 1.90.


Šta da kažem, kraj godine je definitivno mogao da prođe bolje. Dok sam pokušavao da razbistrim glavu tokom skijanja, doživeo sam prelom potkolenice. Jučerašnja operacija je prošla dobro. Veliko hvala lekarima! Međutim boli me saznanje da je aktuelna sezona za mene gotova – napisao je 36-godišnji golman na svom Instagram nalogu.

Nojer je posle eliminacije Nemačke u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Kataru imao vremena za odmor. Trebalo je da se vrati u Dohu 6. januara sa ostatkom ekipe Bajerna na početak zimskih priprema.

U oktobru je propustio nekoliko utakmica zbog povrede ramena, pa ga je na golu bavarskog kluba zamenio Sven Ulrajh. Bajern je polusezonu završio na prvom mestu Bundeslige sa četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Frajburg.

Prvi meč u narednoj godini Bajern će igrati na gostovanju protiv Lajpciga 20. januara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA DRAKONSKI KAŽNJENA Evropska kuća fudbala ispraznila kasu crveno-belih i poručila da će da zatvori “sever”

Nekadašnji brazilski reprezentativac opleo po Titeu: Magarče! Ti si idiot i sramota od trenera! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.