Budimo u kontaktu

ATP

Marin Čilić se povukao sa Vimbldona

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Marin Čilić (Foto: Beta/AP)

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić je nedavno stigao do polufinala Rolan Garosa, a na Vimbldonu neće da odigra nijedan meč. On je bjavio da se povlači sa turnira zbog koronavirusa.


VIMBLDON: Od 12 igraju Gofan – Albot, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Gofana 1.55. 


Hej, ljudi. Sa žaljenjem mogu da podelim da sam pozitivan na kovid-19. Bio sam u samoizolaciji i nadao se da ću biti spreman, ali nažalost još uvek se ne osećam dobro i ne mogu da se takmičim u najboljem izdanju. Srce mi je slomljeno kad vidim da moja sezona na travi završava ovako. Veselim se ponovnom igranju sledeće godine – napisao je Čilić na svom Instagram nalogu.

Planirano je da u prvom kolu igra protiv Mekenzija Mekdonalda iz SAD, koji je 55. na ATP listi. Čilić je postavljen za 14. nosioca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

PROČITAJTE JOŠ:

Đere pao posle trilera, Lajoviću Španac predao meč!

VIMBLDON Kecmanović bolji od Australijanca, prošao u drugo kolo, prvi dan prepun maratona

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.