Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Vujin za MBS: Idem u Berlin po Perića! Mnogo bi nam značio

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Marko Vujin (Foto: Starsport)

Krenulo je dobro, odlično, čak. Ima još života u rukometnoj reprezentaciji Srbije. Pokazala je to pobedama u Poljskoj, u dva prijateljska meča.


EVROLIGA: Žalgiris dočekuje Virtus (19:00), a kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.57.


Uspešno je odrađena nedelja EHF, verovatno novi selektor Boris Rojević nije mogao da poželi bolji početak četvorogodišnjeg ciklusa. Vraća se vera u bolje sutra, koja je počela da se gasi.

Direktor “orlova” Marko Vujin zadovoljan je onim što je do sada video, ali spreman i da učini sve kako bi bilo još bolje.

Uskoro treba da idem u Berlin, na razgovor oko angažovanja Dejana Perića za trenera golmana. Perke je trener golmana i u klubu iz Berlina, želimo da to radi i u reprezentaciji – rekao je Marko Vujin za MaxBet Sport.

Za sada postoji želja Dejana Perića da radi sa “orlovima”, tim pre što je reprezentativac Dejan Milosavljev golman “lisica” iz Berlina. Međutim, ne pita se samo on.

Dejan Perić (Foto: Starsport)

Klub nije rekao ni ne, ni da, Perić hoće. Razgovaraću sa Bobom Haningom i Štefanom Krečmarom. Očekujem da se to desi u narednih desetak dana, zavisno od njihovog rasporeda. Perić je vrhunski trener, mnogo će da znači ne samo za Milosavljeva već i za ostale golmane iz reprezentacije – jasan je Vujin.

Za sajt Rukometnog saveza Srbije Vujin je govorio o uspešnoj prvoj akciji naše reprezentacije:

Odradili smo veliki korak napred. Krenuli smo od nule kada smo se okupili, ali smo ostvarili sve što smo zacrtali. Proizvod toga su pobede koje nam mnogo znače. Nije mala stvar da se pobedi Poljska dva puta na njenom terenu, bez obzira na to što se radi o prijateljskim utakmicama. To je pravi put kojim treba da idemo i da u svaku utakmicu ulazimo sa 100 odsto fokusa kako bismo  izgradili pobednički mentalitet za izazobe koji su pred nama. Osećam se dobro u ovoj ulozi, kao što osećam i da su velike stvari pred nama, ali za to je potreban svakodnevni rad, ne samo kada smo zajedno.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.