Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MATIJAŠEVIĆ O PRUCEVOVOM PASOŠU: Možda ima neku rodbinu u Srbiji, ja izgleda moram da usvojim našeg napadača!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Vladimir Matijašević (Foto: Starsport)

Mladi ruski fudbaler Jegor Prucev dobio je srpsko državljanstvo posle svega devet meseci od dolaska u Crvenu zvezdu. Ta informacija izazavala je dosta pažnje u fudbalskom svetu, a stigla je i reakcija iz Čukaričkog.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Intera protiv Milana je 2.15. Meč je zakazan za utorak od 21.00.


Sportski direktor “brđana” Vladimir Matijašević postavio pitanje kako je moguće da pojedini igrači Čukaričkog, koji su mnogo duže u Srbiji, još uvek nisu dobili srpske pasoše, a fudbaler Zvezde jeste i to posle jako kratkog perioda života u našoj zemlji.

– Ne znam, možda Prucev ima neku rodbinu u Srbiji, pa je odmah dobio pasoš. Mi još čekamo. Imamo Ndiajea koga sam ja doveo u Napredak pre 10 godina. Možda da probam da ga usvojim, pa da dobije pasoš, ionako se svi zezaju da mi je sin – rekao je Matijašević za Informer.

Egor Prutsev Crvena Zvezda – Koper, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 21 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Sportski direktor Čukaričkog kaže i da se često šali sa senegalskim fudbalerom na temu dobijanja pasoša, ali napominje i da ima informaciju iz kluba da je “pitanje dana kad će ga dobiti”. Matijašević podseća da Ndiaje nije jedini koji dugo čeka na pasoš Srbije.

– Imamo i Ovusua za koga čekamo. Znamo kakva je procedura i za mlade igrače koji dolaze iz Crne Gore. Oni moraju da dokažu da imaju neku rodbinu ovde, možda je tako i sa Prucevim, ja stvarno ne znam kakav je zakon po tom pitanju – istakao je Matijašević i dodao da pitanje stranaca mora da se rešava na višim nivoima srpskog fudbala.

Podsetimo, rešenjem koje je potpisala premijerka Ana Brnabić, ruski fudbaler Jegor Prucev iz Crvene zvezde dobio je srpski pasoš. Odluka je već objavljena u Službenom glasniku, a to zbači da 20-godišnji fudbaler ubuduće neće zauzimati mesto stranca u crveno-belom timu.

PROČITAJTE JOŠ:

URNEBESNO Trener Lejkersa ima jedinstvenu strategiju protiv Jokića! Društvene mreže “gore” zbog njegove izjave (VIDEO)

BAHAR: Objasnio sam igračima da je ovo možda naš poslednji ples! Pet dana ćemo da uživamo, a onda razgovaramo o mojoj…

11 Komentara

11 Comments

  1. Dzi

    16.05.2023. at 09:40

    Kako ste nebitni i ti i tvoj klub…kad budes bio Zvezda i Zvezdan i ti ces da mozes…do tad i sad imate i previse..cao.

    • Jovan

      16.05.2023. at 10:14

      Dzi ja 100% u pravu. Samo je mnogo mek. Ako nisi u Zvezdi – ne bi ima dao ni da žive. Ko si ti bre što nisi u Zvezdi!? Ali onim glasom kao onaj što je pajkanima vikao: Šta će te vi sa vašim Škodaa!?

      • Dzi

        16.05.2023. at 11:36

        Pola lige bi u uredjenoj zemlji bilo u zatvoru i nidje drugde…tj ne pola 90 posto…ali u ovoj i ovakvoj su to ugledni i uspesni ljudi, i mnogo je dosadno kad pocnu da se probudjuuu i traze neku pravdu i postenju koju sami nemaju i nikome ne istu ne daju…a licno bih i na zvezdu kao i na partizan dve rupe bez dna, stavio katanac ka izvore korupcije kriminala i agresije u drustvu …

  2. Sladjan

    16.05.2023. at 10:17

    Ocenite ga…..ha ha ha…..gde su vam navijači kluba Čukarički,koji će igrati Evropu…..ha ha ha

  3. Dršte lopova

    16.05.2023. at 10:19

    MATIJAŠEVIĆ HAHAHAHAHAHA

  4. Info

    16.05.2023. at 15:05

    Rusi mogu da dobiju drzavljanstvo posle godinu dana boravka u drzavi.

  5. tomas

    tomas

    16.05.2023. at 15:13

    Ljudi koji su u braku i imaju decu moraju da cekaju po 5 godina a ovaj nebitan igrac posle samo 9 meseci dobija drzavljanstvo, na osnovu cega ? Diktator pokazuje da nema nijedan zakon koji on ne moze da prekrsi sve za njegovu Zvezdu

  6. Kika

    16.05.2023. at 16:19

    Cela Loznica za Čuku navija!
    100 000 navijača.

  7. krcunov sljam

    16.05.2023. at 18:08

    Crveno Zlo moze uz ..tatu..sve .

  8. Dejo

    16.05.2023. at 20:25

    Kako je covek pokvaren.Gospodine Zvezda nikome nije dala Srpski pasos.Pogresnu pricu pricas.Ako te ta tema interesuje odes na pravo mesto u drzavi i pitas ih kako je ovaj onaj bilo ko dobio Srpski pasos.Zasto to niste proverili ?

    • tomas

      tomas

      17.05.2023. at 04:59

      A zasto drugi igraci koji su duze u Srbiji nisu dobili pasos ? jer se za sve pita Vucic

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.