Budimo u kontaktu

KATAR 2022

MAXBET SPORT DOBIO SNIMAK Ovako se slavilo u Mesijevoj loži… Poljubac za Antonelu, sin Tijago “skakao” po leđima (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Mesijev sin Tijag u loži stadiona Lusail (Foto: Printskrin)

Drama na terenu, drama i na tribinama. Maxbet sport dobio je snimke iz Katara, na kojima se vidi kako su članovi porodice najboljeg fudbalera sveta preživljavali sve što se događalo na putu ka tituli koja je Mionelu Mesiju definitivno donela fudbalsku besmrtnost.


NBA: Kvota naše kladionice na pobedu Lejkersa protiv Vašingtona je 1.62. Meč počinje u 03:30.


Najstariji od trojice sinova, Tijago, neprekidno je bio na ramenima i “skakao” po njemu, posebno u trenucima kada bi tata preuzimao glavnu ulogu na pozornici koja je bila centar sveta, ne samo fudbalskog. Svi su pratili spektakl iz minuta u minut, slavili i strepeli, drhtali i nadali se.

Mesi je, kada se sve završilo, sa terena poslao poljubac za oduševljenu suprugu Antonelu. Ona je uživala u čudesnom Leovom tangu od početka Mundijala. I bila je sigurno, kada se sve završilo, među najsrećnijim osobama na stadionu u Dohi.

Leo i Antonela su, inače, u vezi id 2008. godine. I ona je iz Rosarija, poznaju se još iz perioda kada je Mesi imao samo pet godina, jer je ona rođaka njegovog najboljeg prijatelja iz detinjstva, Lukasa Skalje. Godinu dana su krili vezu od javnosti.

Imaju trojicu sinova. Pored Tijaga (12), tu su i Mateo (7) i Čiro (4).

JUNAK DANA Što bi klinci rekli – prešao je igricu

Mesija pitali da li mu je ovo poslednji meč za reprezentaciju, a odgovor je oduševio sve Argentince

2 Komentara

2 Comments

  1. Pitanje

    19.12.2022. at 00:06

    A sta mu je ova debela plavusa,koja je kasnije dosla do njega i na samom terenu.Kad ga je zagrlila,nije se video od nje.

    • Odgovor

      19.12.2022. at 00:41

      Majka

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.